Du læser nu
The Questions – vol. II

The Questions – vol. II

Jer der læser med fra en reader, skal igen på ‘rigtigt besøg’, hvis I vil se magasinet:)
Så fik jeg endelig klaret anden omgang af alle jeres spørgsmål fra spørgerunden! Håber jeg har fået alt med:) Puha – det tager nu noget tid, sådan at bikse sammen. Men det er ok. Jeg har ferie. Og det er lørdag. Arrrggghh… Direkte fra sofaen:) Råb højt, hvis der er noget I synes jeg har glemt eller mangler!

 Kommentarer (8)
 • Lika: næææ ikke rigtigt.. sorry:)

  Marikka: tusind tak.

  Anne-Sophie: you will.. patience! 🙂

  Sisdel: tusind tak – og bare klø på. Du har helt ret – det hele skal nok gå:)

 • Kæft det er inspirerende læsning 🙂 På mange måder er du der hvor jeg ser mig selv om to-tre år. Meget terapeutisk “det skal nok gå”-virkning dine svar har på mig.. fx når man begynder at freake over udveksling til den anden side af kloden, så kan jeg se ud fra dine erfaringer at det hele nok skal gå. Tak for det!

 • Fitness på arbejdet? Du har da i dit tidligere Q&A indlæg sagt, at du ikke havde et arbejde, eller er jeg helt galt på den? Dét vil vi da gerne høre om 😉

 • Yaay gode svar. Og endnu mere yaaay at Khloe and Kourtney take… sæsonen starter imorgen!! 😀 Og jeg er så enig i dit valg. Synes faktisk hun er den eneste med en rigtig personlighed, som til og med er vild fed og så er hun såå glad og der er gang i hende og så siger hun altid sin mening. I like! 🙂

 • Når du har brugt så meget tid på det og gjort dig så stor umage, skal du også lige have at vide, at det er totalt værdsat! Rigtigt fede svar 😀 Jeg kan godt lidt synes, at du er lidt angstprovokerende, fordi du har det så (relativt) meget together, og at jeg er et par år ældre end dig og samtidig et par år efter dig ift. studier og oplevelser osv… Men samtidig er det rigtigt fedt at have dig som et billede på, at det KAN altså lykkes, og at man altså ikke behøver at tvivle på sig selv. Skulderklap herfra! 🙂

 • Pssst.. ehm, altså, det spm med hvis du kunne spole tiden 3 år tilbage og give dig selv et råd – har du et konkret eksempel? Eller er det sådan noget med at man skal tage og slappe lidt af og sleet ikke tage tingene så tungt -agtigt? Eller hva?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top