Du læser nu
zzzZZzzZZzzZZzzzZz

zzzZZzzZZzzZZzzzZz

zzzZZzzZZzzZZzzzZz
… jeg blev vækket virkelig tidligt imorges, fordi nogen skulle med et fly.. ad, blev der sagt.. post 25års fødselsdag og et par glas rosé kunne jeg altså godt have undværet lyden af vækkeuret kl 7.45… så nu er jeg egentlig lidt glad for at Stockholm stadig er lidt gråt i det, så jeg med god samvittighed kan ligge under dynen og flade ud med endeløse kavalkader af ‘Kongeligt Bryllup’-reportager… aaaaah… uh – og måske et lille afsnit af The Hills.. Ahhh, det er dejligt:)

 Kommentarer (2)
  • Hej Acie!

    Lige et hurtigt spørgsmål.. det dér the Hills, må jeg være så flabet at spørge, hvor du ser det henne? Eller om du mon har det på DVD. Jeg craver det helt absurd atm, og kan efterhånden kun finde sølle afsnit der er delt op i 470 dele og inkluderer lige så mange reklamer. Grr!
    Håber du kan hjælpe!

    Og tak for en go’ blog 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top