Du læser nu
Dagens Detalje

Dagens Detalje


Hapsede det her bælte i H&M igår – til sølle 99sek og så er det endda i ægte læder. Rimelig win. Det passer perfekt til mine denim-on-denim ensembles! Lige nu sidder jeg i solen i vindueskarmen og forsøger at være musestille. Havde dårligt fået sendt én mand afsted med et fly, før en ny dumpede ind i min lejlighed – kl 6 imorges med en dame under armen og en fjer i hatten.. Hahah.. Aston er in town, og ligger nu og sover sødt i gæstesengen (flankeret af hidtil ukendt pigebarn – vi har fælles venner dog), og var meget glad for, at der var en plads i Agurkeplanten i nat, da all else failed. That’s what friends are for:)…. selvom jeg nu altså var noget forvirret, da det ringede på min dør midt i nat og der stod 3 mand på min dørmåtte – én der så absolut ikke hører til i Stockholm, og som jeg ikke havde set siden februar og to helt fremmede. Det viste sig, at 3. manden var avisbudet, men det fangede jeg slet ikke før i morges, da han ikke var i lejligheden. Jeg troede også det var en af Astons venner – man ved jo aldrig!?

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top