Du læser nu
Forsøg

Forsøg

Forsøg

Som I kan se, så har jeg (inspireret af Maria) knaldet nogle “you might also like”-bokse ind i mine indlæg – det er et forsøg og ikke noget fast. Hvis jeg kan se at I bruger det og at det er en hjælp, så bliver det og hvis ikke, så ryger det af igen. Vi tester! En af jer har allerede været ude med riven (men under falsk navn – jeg kan jo se hvem I er:) Så har ikke gidet godkende.. man må jo kunne stå ved det man skriver). Jeg ved godt, at forandring altid er lidt scary, men måske det viser sig at gøre bloglæseriet endnu mere smidigt og interessant? Der ligger jo efterhånden 1200 indlæg på acie.dk og flere og flere læsere finder vej herind – måske man kan finde værdi i tidligere tiders indlæg, hvis man ikke har været med fra start? Ooog – der går også lige noget tid før det virker helt optimalt, så lige nu henviser den til lidt steneren indlæg. In short – det er et forsøg på forbedring. Jeg ved ikke om det er et godt forsøg, men nu giver jeg det lige en chance. Jeg håber I vil gøre det samme.

God søndag:)

 Kommentarer (29)
 • Er det underligt at jeg i to sekunder før jeg læste indlægget, troede det handlede om at du påpegede det sjove i at et indlæg om en lang telefonsamtale, henviste til et ældre indlæg ved navn ZZZZZZZZZZZZZ?

 • Hvordan har du gjort det? Jeg synes det er en super idé, så jeg vil meget gerne selv prøve det! 🙂

  Kig forbi, hvis du har lyst.
  bysophiedk.blogspot.com

 • Jeg kan se på mine stats, at der er rigtig mange af mine læsere som benytter sig af dem og jeg synes, personligt, det er dejligt at blive gjort opmærksom på ældre indlæg – også selv om jeg har læst de fleste her på din blog én gang. Indlæg kan jo ofte godt tåle at blive læst eller set to gange 😉
  Det jeg egentlig vil frem til er, at jeg håber du lader dem blive….. 🙂

 • Hej, hej 🙂
  Jeg er heller ikke helt vild med de bokse, og de har irriteret mig på andre blogs, så jeg synes det er en dårlig idé 😉
  Men fair nok at du prøver noget nyt, og hvis statistikkerne viser, at det er en succes, så overlever jeg nok at de er der 😉 Det er jo stadig en skøn blog, du har!

 • DET vil jeg gerne kommentere:-)
  Jeg har altid synes at de der bokse er helt vildt irriterende på Marias blog, og håber derfor også du dropper ideen igen. Der er også et eller andet æstetisk ved det, der generer mit øje, men det er naturligvis smag og behag.
  Med til historien hører selvfølgelig nok også, at jeg har fulgt begge blogge helt fra starten, så der er ikke så meget nyt under solen for mig. Ellers så plejer jeg nu også bare at bruge arkivfunktionen
  Ellers tak for en hyggelig blog, og jeg vil dog også sige, at dette tiltag ikke er noget, der ville skræmme mig væk fra bloggen, jeg ville bare synes det var lidt…ærgeligt..

 • EJ ikke for at spamme, men nu kan jeg godt se dem, så ved ikke lige hvad der gik galt før -Meget mærkeligt 🙂 Men jeg synes det er en fin ide!

 • Hmm jeg kan heller ikke se de nye bokse?! Jeg bruger Safari på mac, men da det burde jo ikke være noget problem???

 • Jeg ved ikke om det kun er mig der ikke kan se det på mit mobile netværk via en e71?! Men umiddelbart lyder det som en gode idé. Jeg bruger det ofte ved Malsens blog og synes det er smart at hvis hun fx skriver om et sæt tøj så kan jeg se noget der er i samme stil. Ved dig ville det da være smart at hvis du havde brugt en hvis beklædnings genstand fx denimskjorte, så kunne der være links der viste andre stylings muligheder. Det er da mega smart! Og hvis du har mulighed for at tjene penge på bloggen er det da velfortjent! Du bruger jo meget tid hver dag på bloggen og til receptioner eller endet mode relateret.

 • Er glad for, at jeg kan inspirere til nye tiltag 🙂

  Jeg synes, det ser rigtig flot ud – og ja, selvom man har været læser fra start, så er det jo rart at blive reminded om alle de fabelagtige indlæg, du har forfattet gennem tiden – og det er LinkWithin fint til 🙂 Alle dem, der ikke bruger det, kan jo nemt bare scrolle forbi…

  Mht. til at den viser nogle ikke helt relevante indlæg, så skal widget’en lige have et kvarters tid/lidt pageloads til at finde de mest relevante. Men jeg tror nu også, at den viser efter tags og rubrikker, og om man linker til relevante indlæg – så det er værd at tage med i betragning for, at det skal virke optimalt.

  Af egen erfaring kan jeg sige, at det ikke er ALLE, der bruger det – men alligevel en del! LinkWithin ligger på en fin 11. plads af trafikkilder på min blog – og det er jo ikke så ringe!

  Mht. søgefunktion, så tror jeg, at det afhænger af, hvilket WP-theme, man bruger…Min søgefunktion viser fx hele indlægget i søgeresultater, og ikke kun overskriften…Men måske der findes et smart plugin eller widget til at afhjælpe det? Det er i hvert fald værd at undersøge 😉

  /Maria

 • Lika: haha – men altså, nu er det jo heller ikke lige alle der har fulgt ligeså trofast med som dig. Og jeg er helt enig i, at søgefunktionen stinker. Jeg ændrede den faktisk til google istedet for den der var indbygget på bloggen af samme årsag. Den synes jeg er lidt bedre, fordi man får de første linjer af indlægget med i stedet for bare overskriften. Det er ikke optimalt, men marginalt bedre! Desværre er det SÅ svært, at ændre at det ligger udover mine evner – I tried, and failed miserably!! 🙁

  Anyways – tak for input. Det er så absolut taget til efterretning og jeg vil se om jeg kan få hjælp til at få det ændret. Kan dog ikke sige noget om tidshorisonten (.. den slags koster jo også gerne nogle gryn.. ahem)..

  kh:)

 • Hey ladies,

  Tak for input – af både den ene og anden karakter. Jeg venter dog lige og ser, hvordan det ser ud rent statistik-wise og tager en beslutning derudfra. Selvom der er delte meninger her så taler handlinger højere end ord (og der sidder jo også mange, derude som aldrig siger noget) og hvis jeg kan se at majoriteten afvender dem, så vil jeg forsøge at tilpasse dem det øvrige layout lidt bedre (lave billderne lidt mindre etc).

  Så nu venter vi lige og ser hvordan det udvikler sig:)

  Ooog – jeg mente bare, at jeg jo kan se jeres mail og IP-adresse, så hvis (opdigtet eksempel!) “Louise”, som altid skriver fra louisesmail@hotmail.com og IP adresse 22.222.12.222 lige pludselig skriver som “Stina” men fra samme email adresse og IP-adresse, så kan jeg jo godt se hvem det er.. Det er typisk, når folk er ude med riven (det var slet ikke slemt i det her tilfælde dog), at de ikke skriver deres rigtige navn, men jeg har lidt et princip med, at i og med, jeg er redaktionelt ansvarlig for alt her på siden (også kommentarer) så gider jeg ikke de kommentarer, hvor folk åbentlyst lyver om hvem de er – for så har jeg ikke chance for at tage kontakt til dem og opklare noget; de findes jo ikke.

  For et par uger siden var der også en medblogger, som pludselig begyndte at skrive flere kommentarer rundt omkring om hvorvidt jeg kun bloggede for at blive rig (i en rigtigt ubehaglig tone) – men jeg kunne jo se IP-adressen og skrev en mail (hun havde også angivet falsk mail, men jeg havde jo den rigtige fra tidligere kommentarer) til bloggeren, hvor jeg forklarede at det langt fra var tilfældet (spiller Ronaldo kun fodbold for at blive rig?) og at mine google-ads fx kun fungerede som et tilskud til betaling af domæne og hosting og at jeg gerne ville sende et udskrift, hvor hun kunne se hvor meget de indbragte. Jeg skal lige love for at piben fik en anden lyd, da pigebarnet blev fanget med bukserne nede – hold da op hvor må det også bare have været pinligt. At blive afsløret i at sidde og kaste med småligt galde under falskt navn… Anyways – bare en anekdote. Jeg kan kun se jer i den forstand at jeg kan se jeres mail- og IP-adresser:)

  Kh Acie

 • Jeg tror heller ikke, at jeg kommer til at bruge den funktion. Hvis jeg SKULLE vælge, så jeg nok at den ikke var der, men det er fordi jeg har læst stort set alle indlæg. Men nu vi er ved snakken omkring sådan noget.. Faktisk ville jeg sætte mere pris på en bedre søgefunktion – på den måde, at man kunne få alle indlæg frem med alle billeder og ikke kun overskrifter.

 • Jeg synes ikke det er et dumt tiltag, eller at de er irriterende.. Jeg bruger dem bare ikke 🙂
  Og så synes jeg ofte det er nogle halvskøre forslag der henvises til!

 • Jeg synes selv at de der “you might like” bokse, er rimlig irriterende.
  Hvis der er noget specielt man gerne vil læse om kan man jo altid søge på.
  Så for mig er de bare en irriterende ting, man skal køre forbi før man kommer til næste indlæg 🙂

 • Egentlig syntes jeg det kan virke en smule irreterende når man scroller ned, at de hele tiden dukker op, OG så gør det jo også at det tager lidt længere tid (splitsekund) før man ser det spændt ventede nye indlæg… meeeen.. nu er dine gamle indlæg jo ret interessante.. og som sagt hvis det til hjælp for nogle.. Så stemmer jeg ikke imod 😉

  http://www.golddustandbubbles.wordpress.com

 • Kan se det spreder vandende hehe…
  Personligt, synes jeg godt det kan virke lidt forvirret for øjet og for bloggens dejligt, overskuelige layout.
  Men om de er der eller ej, ændrer ikke ved om jeg læser indlæggene…
  Såå hvis de hjælper andre, så go-go!

  go’søndag!
  /Simone

 • Kan godt lide at du tester nogle nye ting af, men er dog ikke sikker paa at det er noget jeg personligt ville bruge, da jeg ofte som Thea siger, bare kigger arkiverne igennem hvis der var noget der virkelig inspirerede mig. Ellers kan man jo altid gemme et specifikt outfit billede eller lignende paa ens computer, hvis det har inspireret (uden at lyde stalker-agtig, what so ever..) 😉

 • Jeg kan ikke forstå dem, der mener, at det er en dårlig idé. Hvorfor skulle det dog være det? Så meget forstyrrer nogle små bokse da ikke. Jeg synes, at det er en rigtig smart tilføjelse 🙂

 • synes egentlig det er en god ide – og altid godt med noget fornyelse, så man du jo se om det bliver en succes eller fiasko, men du har prøvet i hvet fald..

 • det var mig der skrev før, eller min veninde der skrev fra min “bruger” 🙂 så derfor det stod under et andet navn 🙂

 • Jeg har nu aldrig brugt dem på andre blogs. Og hos dig har jeg læst alle indlæg.. 😉 Men det er ikke noget der generer eller irriterer mig, så hvis andre finder det hjælpsomt er det super!

 • Hmm.. Synes måske ikke, det er helt nødvendigt. Som fast læser af blogge finder jeg det ihvertfald ‘irriterende’ (måske et lidt hårdt ord – sådan er det ikke ment, kan bare ikke finde et mere passende ligenu) med de ekstra bokse under indlægget – også fordi jeg aldrig bruger dem, når jeg har læst alle indlæg alligevel. (:
  og hvis jeg er ny læser af en blog, bruger jeg mere tid på at kigge i diverse arkiver, for at finde noget, der interesserer mig, end jeg klikker på de forslag dér. Ofte synes jeg også, at det er nogle lidt dumme indlæg (ikke baseret på dine, men bare generelt) der dukker op dernede – men jeg ved slet ikke hvordan det foregår med valget af dem? 🙂

  Men når det så er sagt – så thumbs up for, at du prøver nogle ting af. (-: det er også rart med forandring engang imellem. Og det kan helt sikkert også komme til at fungere, hvis/når det er en integreret del af designet på en blog.

  Og hey – hvad mener du med, at du kan se hvem vi er? :b

 • Jeg synes det er en super ide. Jeg bruger det selv meget ved Maria. Man bliver mindet om tidligere indlæg, og det er ofte virkelig relevant!

  Vh Malene – og jeg er altså Malene 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top