Heja Danmark! - Acie

Heja Danmark!

Heja Danmark!
Indrømmet, jeg er ikke den største fodbolds-entusiast, men kan dog mobilisere lidt national-stolthed, når danmarks drenge trækker i trøjen og går til kamp på grønsværen… Så jeg render rundt med et lille Dannebrog i skjortelommen, bare for at eliminere enhver tvivl om min nationale herkomst..

Dagen startede med croissanter og latte på en café inden jeg sendte Aston tilbage til Danmark og nu sidder jeg og arbejder med landskampen i baggrunden… Og jeg kan altså ikke lade være med at tænke, at det næsten er lidt synd for Holland, at de skal have sådan nogle grimme spillerdragter.. Organge og sort!? Poor fellas..

14 kommentarer

 • Er den lækre skjorte den fra Gina Tricot? 🙂 vil rigtig gerne have fingrene i den i hvert fald.
  (Forresten kig forbi Jemappellekathe.blogspot.com hvis du har tid – jeg har lige lavet en ny biotherm konkurrence.)

 • Kunne ikke lade vaere med at fnise lidt, da jeg ogsaa render rundt med et lille dansk flag i lommen idag her i London 😉 Vi er roooooooede, vi er hviiiiiide!

 • Den måde deres trøjer er orange og blændende på, gør jo netop at de vinder det fis. Hvis ikke hollænderne havde scoret selv, havde det jo været en sørgelig kamp. Danskerne på finde sig en håndbold.
  Undskylder det pludselige anfald af nationalfølelse 😉

 • Enig, enig. Og nu fik jeg også svar på, hvad “vuvuzela” er, selvom jeg helt klart mener at have hørt det i forbindelsen “vuvuzela-bøf”… Måske prøvede nogen at være sjov.

  I’m sorry, Acie, det lader til, at mine vrøvlekommentarer altid ender hos dig for some reason… 🙂

 • haha fantastisk! også godt eksamensbreak for mit vedkommende 😀
  hvis dog bare kampene ikke varede 90 minutter – det er meget lang tid at skulle være opmærksom på fodbold!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top