Du læser nu
Heja Danmark!

Heja Danmark!

Heja Danmark!
Indrømmet, jeg er ikke den største fodbolds-entusiast, men kan dog mobilisere lidt national-stolthed, når danmarks drenge trækker i trøjen og går til kamp på grønsværen… Så jeg render rundt med et lille Dannebrog i skjortelommen, bare for at eliminere enhver tvivl om min nationale herkomst..

Dagen startede med croissanter og latte på en café inden jeg sendte Aston tilbage til Danmark og nu sidder jeg og arbejder med landskampen i baggrunden… Og jeg kan altså ikke lade være med at tænke, at det næsten er lidt synd for Holland, at de skal have sådan nogle grimme spillerdragter.. Organge og sort!? Poor fellas..

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top