Du læser nu
Inderst inde

Inderst inde

Inderst inde
…. okay – jeg er 5 år gammel og finder følgende indlæg marginalt grænseoverskridende. Så voksen er jeg. Anyways – jeg spænder hjelmen og deler alligevel mit yndlings-undertøj med verden. Eller. Yndlings-undere ihvertfald. Fordi it’s too good, til at holde for mig selv. De er rimelig plain og neutrale (.. I’m more of a bra-girl) – men de er rare, sidder pænt, er billige OG er i organic cotton. Sidstnævnte er en vinder for mig. Altså helt ærligt. Hvem har lyst til at rende rundt med en kemikalie-fest down there!? Not me! De er fra Lindex, er med i deres ‘3 for 2’-kampagne og fåes online her!

 Kommentarer (9)
 • Hahaha, HØRT! Havde engang købt de fineste trusser og ville poste i mit lille, lille univers med et meget beskedent antal læsere – alligevel måtte jeg lade være. Du er 5 – jeg er 3?! Men tak for tippet – comfy underwear er the shit!

 • Hej Acie
  Jep, tror vi er mange som vælger comfy undies haha – godt tip med Lindex.
  Er netop vendt tilbage fra en hurtig shoppingpause fra the office og kom til at smile lidt.
  Faldt over en fin skjorte til 79 kr i Divided og tænkte næh sikke en fin Acie-skjorte, den må med hjem i lyseblå, army og sort 🙂 I’m such a fashion stalker.
  Måske man i en alder af snart 30 burde gå all in på det mere konservative look, men synes virkelig du det seneste halve år har givet nogle gode tips til, hvordan jeg stadig kan gøre det med lidt kant. Og dermed ikke sagt, at du ligner en der er lige så gammel som mig hehe 🙂
  Tak for leads… hilsen Iben

 • Ej der er ikke noget bedre end sådan nogle trusser. ved du om de også fås i nude? er virkelig praktisk under “sommerens” forhåbentligt mange sommerkjoler 😉

 • Hej Acie.
  Dejligt med nogle, måske lidt praktiske, fif 😀

  Jeg vil først og fremmest sige tusind tak for en fantastisk blog, som jeg følger dagligt. Du er en rigtig god inspiration!
  Så til det andet. 3 af mine veninder og jeg vil gerne starte en madlavningsblog, og vi synes at din blog ser rigtig godt ud. Må vi spørge om hvilket program du har brugt til dette? Wordspress, Blogger eller noget helt tredje?
  Og da du købte dit domæne hvor gjorde du det så, og hvor stort et webhotel købte du?
  Jeg håber at det er okay at jeg spurgte dig her. Har haft en del problemer med min mail nemlig.

  Vi håber at du vil svare og hjælpe os lidt afsted 🙂

  På forhånd tak.
  /Stine

 • Ha ha – bliv da voksen 😀 GENIALT indlæg – jeg går nemlig selv op i bomulden,
  da vi tøsepiger kan få så mange tidskrævende skavanker af at hoppe rundt i
  syntetiske panties 😉

  TAK for tippet, din skøre agurk !

  /Linda
  bruunbybruun.blogspot.com

 • Bare lige til almen oplysning, så har H&M også et ret stort udvalg i trusser i økologisk bomuld. 3 for 99, eller noget i den stil.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top