Du læser nu
1, 2, 3 – STUDENT!

1, 2, 3 – STUDENT!

1, 2, 3 - STUDENT!
Så er det ved at være oppe over – huerne venter lige om hjørnet og det gør et hav af studenterfester også. Jer der har købt Juni-nummeret af Sirene har allerede set mit allerbedste bud på en studenterkjole, men her er lige et par stykker til… Den hvis i midten er virkelig meget finere irl, og var egentlig den der inspirerede mig til dette indlæg, da jeg så den hænge i Gallerian tidligere idag. De to andre kan I hapse hos Asos – hvis det var mig, ville jeg nok slå kløerne i alle 3. Bare fordi. Og så ville jeg matche dem med en Acie-farvet blazer til de køligere stunder. I bedste Stella McCartney-stil (.. that look’ll never get old.. just sayin’). Og iøvrigt er det jo ikke fordi studenterne har eneret på de hvide kjoler.. Jeg regner ihvertlfald ikke med at holde mig tilbage.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top