Du læser nu
Beauty-boksen: eyeliner

Beauty-boksen: eyeliner

Beauty-boksen: eyeliner
Okayokay – jeg er liiiiige lidt bagud med beautyboks indlæg, så vil forsøge, at lave et par stykker med lidt kortere mellemrum, før jeg igen (forhåbentligt) lander i ‘hver søndag’-rutinen… Rutiner er dog ikke lige min stærke side. Anyways – jeg er ret pjattet med katteøjne, men også med at pille mig selv i øjnene. Ha. Dårlig dårlig kombo. Derfor er MAC Liquidlast Liner min absolutte redning og jeg har endda fået erhvervet den i op til flere farver (… hvoraf én af dem, måske lidt var en fejl.. men vi kan jo alle sidde og være bagkloge).. Anyways – den lille krabat er vand- og gnidefast som bare pokker, men går af med et snuptag (… og lidt øjenmakeup-fjerner). Hit.

 Kommentarer (2)
  • Hey Acie. Nu hvor der lige bliver åbnet for beauty-boksen, har jeg et rigtig godt tip jeg meget gerne vil dele med dine læsere. Jeg har i mange år været virkelig “deprimeret” over mine øjenbryn, da de bare var så lyse og hårene utrolig fine. Jeg har i disse år tegnet mine bryn op med en blyant, med det resultat at man bare lignede en overmalet barbie! Men så læste jeg her på din blog om en lille dims fra depend, som kun farver hårene. Jeg gik straks ned i matas og fandt den lille “hair colour pen” fra Dennis knudsen. Jeg blev så overrasket og så glad for resultatet. Dennis knudsen redede mig virkelig der, da jeg ellers havde overvejet permanent makeup. Nå, det blev da også et lidt langt svar, men jeg kan varmt anbefale den!!
    Dejlig blog, Acie.

    //Emilie

  • nu har jeg ikke prøvet MAC’s, men du burde næsten prøve wet’n’wild’s H2O proof eyeliner!
    den er vandfast og holder virkelig super godt – og så er den billig!
    tak for en nice blog by the way 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top