Rumi x F21 - Acie

Rumi x F21

…. er det nødvendigt at pointere hvor meget jeg glæder mig til at være tilbage i Forever21-land!?

5 kommentarer

  • Hej Acie, nu er jeg ikke nødvendigvis tilhænger af at udtale sig, uden man direkte er blevet spurgt, men så alligevel 😉 Jeg var i begyndelsen lidt luren ved de der “You might also like”, men jeg synes nu at det fungerer absolut godt.. Det er rart at få et billede på indlæggene, idet det på den måde bliver meget nemmere (og hyggeligere) at navigere rundt til de indlæg der ser spændende ud. Så, for mig fungerer det 🙂

  • Fantastisk mærke – jeg gik selv amok i deres forretning i Dubai Mall, da jeg var i Dubai i februar. Det mærke må godt komme lidt tættere på Danmark!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top