Du læser nu
Acie Tester: Remington Smooth&Silky

Acie Tester: Remington Smooth&Silky

Så er jeg tilbage med et nyt tester-indlæg. Der har været lidt meget at se til, så jeg har fået forsømt kategorien lidt, men nu kører vi igen!

“Av”… Det var min første tanke, da den her lille fætter dumpede ind af min dør for en måneds tid siden. Av av av. Men efter at have stirret lidt på den, besluttede jeg, at det nu alligevel var en glimrende måde, at overspringshandle på. Sådan en epilator-fætter. Uuuh, bare ordet lyder som noget der gør ondt. Jeg havde tidligere snakket med Pølli om selv samme, for jeg havde kastet hende afsted til demonstrations-eventet af krabaten. Hun var begejstret. Med det in mind gik jeg ellers i krig. Indrømmet, jeg skreg lidt (.. meget), da jeg tændte den første gang, fordi lyden alligevel kom bag på mig (… jeg har aldrig oplevet en epilator in action før!?), og første berøring med mit skinneben var godt nok meget meget forsigtig. Niv. Niv niv niv. Det var slet ikke slemt faktisk. Men det bedste var yet to come. Efter et par tålmodige dage med begyndede træstammer på stængerne, var begejstringen altså til at tage og føle på, da jeg standsede den lille tingest igen og kiggede ned i tromlen. As gross as it may sound, så var der nu noget sært tilfredsstillende ved synet af, at den havde hevet skidtet ud. Som ukrudt! Og det der med, at man vidste at nu ville der gå uger før det kom igen.. Wuhu.

Acie likes: At den slet ikke gør så ondt, som jeg havde forestillet mig. Jeg ved ikke om det er dén eller epilatorer generelt, men det er virkelig ikke slemt overhovedet. Og at det holder så længe – det er en helt ny verden for mig det her!

Acie dislikes: Jeg synes den er lidt pricey (koster 499kr), og man skal heller ikke forvente at blive silky smooth. Jeg bruger den til hverdag og så supplerer jeg med min Venus Embrace, hvis jeg skal noget specielt. Det får virkelig mine ben til at være bløde meget meget længere – jeg tror det er dét der er forcen.

Overall: jeg er altså fan. Og Pølli er også fan. Vi troede det ville gøre ondt – it didn’t. Og effektivt, dét er det! Derfor får den 4 og en 1/4 agurk og test-konceptets højeste score so far. Det er det med prisen, der trækker ned.

 Kommentarer (15)
 • Har selv brugt epilator nærmest altid (undtagen i krisesituationer) og er totalt glad for det. Når man har kraftige hår på benene er det altså et stort plus at de er helt bløde når de vokser ud. Har haft min nuværende epilator (noget Braun-værk) i noget nær 8 år – så de 400-500 jeg betalte for den, er vist rigtig godt givet ud. Har også brugt den i bikinilinjen, men foretrækker nu voks dér – for det gør sgu riimeligt nas.
  Husk forresten lige at det giver lidt rødprikkede ben, så ikke noget med at gøre det lige før en fest. Har også hørt at man ikke skal solbade det første døgn efter, da man her kan være ekstra modtagelig overfor solen og dermed få brune prikker på benene. Aner ikke om det passer, men better safe than prikket.

 • åh nej Acie ! nu MÅ jeg have en epilator ! den er jo tjent ind igen efte 1 skraber ca. 2-3 pakker barber-blade og en dåse barberskum , dvs: en sommer så er den billigere end skraberen 🙂 åååh , må ha’ ?!
  men så er der selvfølgelig bikinilinjen .. av , av ! måske man bare lige skal vende sig til det ?
  men tænkte på hvordan ens ben bliver bagefter ? for de bliver selvfølgelig ikke glatte som ved skraber , men er der nogen hår tilbage eller hvordan ?

  https://emiliemode.blogspot.com/

 • Jeg bruger det også – det ER bare smart! Og den smerte, der medfølger er ikke så slem, når man tænker på hvor kedeligt skraber-arbejdet er.. Og bikinilinjen – den er altså til tårer i øjenkrogen. Men hvis det bare er i kanten, kan man godt holde til det. : )

 • En epilator kan være en ganske fabelagtig ting, det værste er nu, at man skal vente lidt halvlænge på de såkaldte “træstammer” af hår, før man kan bruge den..

  Hvis nogle overvejer at tage springet, vil jeg anbefale min: Philips epismooth (den er pink, bonus der) – den har nemlig en beskyttelsesplade med en masse små huller, som man kan bruge de første par gange, mens man vender sine ben til knivene – plus plus.
  venligst

 • 500kr er faktisk ikke dyrt for en epilator… de kan fåes op til en 1000kr 🙂
  Overvejer om jeg burde investere i den der, for har ødelagt min gamle 😛

 • Jeg har selv brugt en epilator i godt og vel fem år nu – og er svært tilfreds! Ja, det gør hammernaller i starten – jeg svor, at jeg ALDRIG ville epilere igen – men nu kan jeg slet ikke mærke noget 😉

  Du har inspireret mig til at anmelde min, som er en gammel sag fra Braun – men den virker stadig upåklageligt!

  /Maria

 • Dejligt at høre du får gang i denne kategori igen – me like.
  Det er så rart med tingene fra et jordnært perspektiv og ikke det der reklamefis. For i reklamerne er det hele sgu åh så fantastisk – og hvad kan man så bruge det til, når man gang på gang bliver skuffet når man får produktet i hånden.

  On another note er jeg imponeret over det ikke gjorde ondt, det er altid det der har afholdt mig fra at prøve.. Måske man skulle give det en chance…

 • Og efter man har brugt epilator i et stykke tid, bliver man helt immun overfor den anelse smerte, der kommer ud af det.
  Er den du har, god? Skal selv have en ny.

 • … der er vel rimelig stor forskel på hver dag og udtrykket til hverdag… orddelingen does make a difference.

 • Hvis man kun behøver at bruge den så sjældent, hvorfor bruger du den så til hverdag? 🙂 Men den lyder god!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top