Du læser nu
Vuxandagis

Vuxandagis

Vuxandagis
Det kommer vel næppe som den store overraskelse, at sådan en som mig snarere får stress end det modsatte ved tanken om 3måneders ferie. Som barn overlevede jeg de uger af sommerferien, hvor mine forældre ikke slæbte mig verden rundt (surprise – jeg har ikke det der eventyr-gen fra fremmede) med diverse sommerferieaktiviteter. Windsurfing og sejlads var absolut blandt favoritterne. Som voksen (eller noget derhen ad) ser livet anderledes ud og efter hele 4 dages sommerferie trak jeg i blazeren og hoppede head first ind i mit summer internship. Hellow voksenverdenen! De næste måneder er jeg altså sådan en med fuldtidsjob, skrivebord og kolleger.. #vuxanångest. Anyways – hvor jeg præcis arbejder holder jeg for mig selv, men skal nok kvidre lidt mere om hvad mine dage går med henad vejen:) For det er sjovt og virkelig spændende – og lige noget for sådan en som mig…

 Kommentarer (7)
 • Så kan jeg sige, at jeg også læser med i Reader og har sendt dig en mail om samme problem 🙂
  Jeg synes det er så træls når man skal “dobbelt læse”, altså både i Readeren og klikke sig ind på bloggen, for at se det egentlige indlæg.

 • Gülcan: haha – thx:) Det var sødt sagt!
  Julie: det er egentlig et forsøg, for at se hvor mange, der egentlig læser med i reader:)
  Milla: cool!
  Janne: jow, men det er nu ligeså meget af respekt for kolleger og arbejdsgiver:)
  Cecilie: som skrevet skal jeg nok fortælle mere henad vejen – men jeg er jo først lige startet i den her uge, så tænkte at jeg lige selv ville finde ud af det, før jeg begyndte at fortælle jer om det:)

 • Ooookay, Agurk.. Nok vil du ikke fortælle hvor du arbejder – men hvad arbejder du med? Er det også en stor hemmelighed? 🙂 Det er jo selvfølgelig helt ok, hvis det også er en del du holder hemmeligt, men sad bare og funderede over billedet og kunne ikke komme på hvad det var. Sikkert noget med tal? 😉

  Tak for en dejlig blog 🙂

  /C

 • Årh, hvem der bare havde internship i år! Jeg skal først være voksen med mit studie til næste års sommerferie – 4 ugers praktik på dyrehospital Californien. Tror nok jeg glæder mig! Håber du har styr på det 😉

 • Hej Acie

  Der er sket et eller andet, så når man læser dine indlæg i google reader, er billedet ikke med, og der er kun et udpluk af teksten. Jeg ved ikke, om fejlen ligger hos dig, eller?

  Held og lykke med dit internship:)

  Julie (der er faldet til i København igen, men som dog savner Stockholm!)

 • Nu har jeg fuldt med i virkelig lang tid og har lidt besluttet at jeg vil være ligeså sej og hardcore(?) når jeg bliver stor (æh, større.. Eller.. Du ved..).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top