Du læser nu
3 ting

3 ting

3 ting

…. det virker som om min verden drejer sig om 3 ting idag – forestående kronprinsessebryllup har overtaget Stockholm (men det betyder også at man får lov til at spise lagkage kl 10 om formiddagen), Robyn’s nye album bliver spillet på repeat på hele kontoret (hvilket godt kan väre lidt forvirrende, når forskellige sange spiller samtidigt) og det er fredag… Hvad sker der i jeres verden!? Noget lidt mere actionpacked?! Please?

 Kommentarer (13)
 • Hej acie, kan se at du har ændret din “You also might like”, jeg syntes at du skal vende tilbage med det hvor der var billede, fordi at med teksten siger det ikke rigtig noget om indlægget. Det her er bare hvis du har lyst til at hører en fast læsers mening (:

 • jeg har en veninde der er dukket up ud af ingen ting, har kapret mig i aften til dødsdruk. Og jeg skal til bryllup imorgen kl. 15.00 hos en anden veninde ( OH DEAR GOOD, how am I gonna keep uo with it) …. en date søndag og en 2 år’s fødselsdag! – Massere af action! – og fortiden har alle mine dage det med at ligne udklip fra nynne’s dagbog… FFS

 • Tja, lidt shopping (Masser af udsalg i Magasin & Illum, men ikke nær så interessante varer igen) og cafébesøg (yderst interessant da yderst ung, men velformuleret pige meget modigt beder halvstor, rockertype om at tale pænt til en udlænding, hvorefter han siger pænt undskyld og ser ud til rent faktisk at mene det.. wow.. ) samt en veloverstået eksamen er det blevet til her. I morgen står den så meget på royalt tv fra kl. 14.00 hvor Jes kommenterer det svenske bryllup, yeees.

 • Min weekend består af eksamenslæsning til mundtlig dansk på mandag og overspringshandlinger. Lige pt spiser jeg popcorn, fordi mit køleskab er tomt. Action packed? Nej, men det bliver den følgende uge, hvor huen skal fejres!

 • Jeg har tre ting:
  – Hva f*** skal jeg ha på til trippel 20 års i aften?
  – For jeg den praktikplads i KBH, har fået et “næsten”-tilbud?
  – Hva skal jeg spise inden festen, bliver nødt til at ligge en god bund!

  Ellers så bare go weekend til alle!!

 • Jeg har lige lavet en burger og ellers slappes der af inden der er arbejde de næste 4 dage 🙁 så der er vist mere gang i den hos dig ;D

 • Ehm… Altså… Jeg skal roadtrippe ned til min mormor i Sønderjylland, som har besluttet sig for at holde “midtvejs-jul” med and osv… Jeg er ikke helt sikker på, om det bare er sjovt, eller om jeg burde være slightly worried her… Actionpacked nok?

 • Min veninde og jeg blaffer til KBH fra Århus her om snart.. Nogle anbefalinger i KBH, hvis du kan huske den tid? 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top