Du læser nu
Åt helvete vad det regnar

Åt helvete vad det regnar

Jak&Jil
…. sådan löd det lige fra et skrivebord längere nede af gangen. Og det gör det. Så istedet for at gå hjem, sidder jeg på pinden med et glas rosé, et modeblad og fejrer weekendens komme, mens drengene i afdelingen har sat “We no speak americano” på… Derudover har jeg netop trykket “Bestil” på flybilletten til LAX – pretty exciting. Is for real now!

 Kommentarer (3)
  • Den svenske kongefamilie virker så nede på jorden når man ser dem i diverse interviews – og smukke piger. De svenske gener er ikke sådan at vælte af pinden. Nu begynder jeg helt at glæde mig til i morgen, efter at have set billedet.

  • Jeg elsker svensk! Deres udbrud er bare meget mere .. søde? Okay, søde er et helt forkert ord, men de er i hvert fald sjovere og langt mere effektive.

  • Bander de egentlig ikke ret meget de svenskere? Har i al tilfælde ofte stenet over at de svenske blog-ladies har en lidt beskidt mund 😉 Også når det er om positive ting, hvor bandeord bliver bekræftelser eller superlativer.
    Hvad siger du efter at have studeret svensken?

    Og god weekend (og bryllup)!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top