CAFÉ - Acie

CAFÉ

CAFÉ

CAFÉ
Jeg hapsede det nyeste nummer af svensk Café (herremagasin) med hjem fra arbejde igår og lå og bladrede det igennem igår aftes inden jeg faldt i søvn. Faldt over den her artikel med den svenske ‘blogelite’ (… flot skal det være), og tænkte jeg ville dele. Heh. What the ladies want.

2 kommentarer

 • Jeg er ret så begejstret for de svenske bloggerinder, men lige af dem her kender jeg kun Petra og Columbinde smile…Det bliver da rart at opdage nogle flere!
  Jeg ved ikke om hun er så kendt i Sverige endnu, men Felicia fra kanal 5, har bare en læks stil!
  Jeg håber ikke det gør noget, men jeg ligger lige et link, så folk kan se, hvem jeg snakker om 🙂
  https://kanal5.se/web/guest/feliciafrithiof

  Go Lørdag
  /Simone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top