Du læser nu
Hvis jeg skulle til bryllup…

Hvis jeg skulle til bryllup…

 Kommentarer (15)
 • HAHA, jeg har læst det som on the inside ALLE gangene jeg har læst det – det må være tårerne i øjenkrogen, som blokerede min læseevne eller måske var det noget psykisk, som fortalte ”se Thilde, du er ikke den eneste som bliver rørt over et kongeligt bryllup/smuk brud – du er HELT normal og slet ikke så nedern som du føler dig!” 🙂

 • Georgina: jeg tænkte på det samme, men jeg synes alligevel at i og med det var et eftermiddagsbryllup i juni, så ville mørke accessories være lidt upassende… så jeg holdt det lyst:) kan dog sagtens se hvad du mener.

 • Hvem der bare havde haft sommerferie! Det var en kende patetisk at opdatere billedbladet.dk og eb.dk på sin iPhone for nyheder og billeder hvert 10. minut når man burde have lært en masse signalerigspathways udenad og med
  ens medstuderende der griner af en fordi man er åh-så royal!

  Håber der er genudsendelser af det engang efter tirsdag så man kan se det med god samvittighed.

  Flot kjole i øvrigt! 🙂

 • Du har virkelig åbnet mine øjne for Elie Saab! ELSKER HAM! Jeg ville eje alle kjolerne i hans 2010 kollektion, hvis jeg kunne. De er bare så fantastiske! 😀

 • Emma: jeps det kan jeg! men den bliver meget ‘tyk’ så:)
  AnneSofie: jeg forstår slet ikke hvad du mener? Nu er det jo givet, at Victoria er iklædt hvidt (!!), så hvorfor må man ikke have en nude kjole på? Jeg kunne forstå din pointe hvis den var hvid eller råhvid – det havde været helt utænkeligt… Men nude?! Der tror jeg altså du har fået etiketten galt i halsen. Hvis det virkelig var, som du påstår, så var der også flere af de kongelige, der havde ‘trådt forkert’ (Dronning Sofia af Spanien, Charlene Wittstock [Prins Alberts kæreste] og Prinsesse Letizia af Spanien to name a few), og det sker nok ikke, når man tænker på den hær af etikette-eksperter de har i baghånden:)
  Thilde: jeg skrev ikke at jeg flæber on the inside – jeg flæber bare on the side. Hindbær med gråd on the side – har du alrdig fået det? 😉
  Sarah: det er bryllup! Og det er Loubs! Self skal de på!

 • Wow kjolen er virkelig smuk, og det samme er clutchen og øreringene. Dog ville jeg være temmelig bange for at gå i de sko, for hælen ser ikke 100 % sikker ud. Jeg ville i hvertfald komme til at gå rundt som den største ubalancerede kegle på jorden.

  http://www.boennen.wordpress.com

 • Flæber on the inside?
  Try on the outside 😉 Skide irriterende som sådan et royalt bryllup, ødelægger ens eksamenslæsning 🙂

 • Er det ikke lidt upassende med en nude kjole til et bryllup, hvor bruden muligvis vil være klædt i hvidt?
  Kjolen er smuk, men det er tanken ikke…

 • Hej Acie!

  Jeg har et rimelig random spørgsmål. Here goes:
  Du har en Marc Jacobs pung, som jeg overvejer at klikke hjem. Men kan du have din iPhone i den? Det er nemmerlig lidt svært at vurdere ud fra billeder.

 • Jeg er altså imponeret over at så mange (smukke) Acie-farvede gevanter på de kongelige i Sverige. Den kjole du har valgt, ville da passe perfekt ind blandt de andre:)

 • åh Acie – jeg håber du kommmer i nærheden er det kongelige par irl og kan hapse nogle billeder! Hihi men jeg sidder også foran skærmen herhjemme i DK 😉

 • Erstat hindbær med ærter og så er jeg præcis det samme sted 😉 Og den der karet-tur giver mig da bare major Sthlm’s længsel!

 • SÅ flot!! 🙂
  Sangerinden i kirken, som bar en flot nude kjole med sølv sten – Nogen der ved hvem hun er? Og hvor kjolen er fra?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top