Du læser nu
Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger

Ballets Dronninger
Aftonbladet & Berlingske
Nogle af mine favoritkjoler fra brylluppet… Generelt har de danske damer fået utroligt meget ros heroppe i det svenske i løbet af bryllupet – Dronning Margrethe betragtes som “den perfekte monark” og Kronprinsesse Mary er “som født til at være kronprinsesse”. Den slags hører man sjældent hjemme i Dannevang, men heroppe er de altså misundelige på vores Kongehus og det format de holder… Omend jeg nu også synes at svensken gør det godt – bare på en lidt anden måde:)

 Kommentarer (7)
  • Synes det var lækkert med et lille indlæg om de kongelige kjoler. Man bliver da helt misundelig!

  • Det er sjovt at svenskerne roser det danske kongehus så meget og er misundelige. For jeg bryder mig ikke særlig meget om det danske kongehus, men har spist alt om det svenske kongehus her i weekenden råt.

  • Synes de virkelig det? Jeg må indrømme, at jeg ikke er så vild med de danskernes farvevalg af kjoler, især ikke Margrethes. Synes altid lidt det ender i et farvehelvede, men okay smag og behag. Jeg er tilgengæld ret vild med de kjoler du viser og så den hollandske prinsesses. Men sikke et bryllup – det mest fantastiske længe, som jeg meget sent vil glemme. Nøj, der kunne man godt hapse ham Carl Phillip 😀

  • Smukke kvinder og kjoler du har fundet frem. Var virkelig fantastisk. Synes dog du mangler den svenske statsministerfrue. Wow hun var smuk.. Hvad siger de svenske medier om Victorias kjole – herhjemme kaldes den kedelig.

  • Hvor er det skønt du dækker det helt fantastiske bryllup, Acie! Jeg synes også at Silvia så så fantastisk ud! Og brudekjolen var virkeligt også smuk!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top