Du læser nu
Jeg vil til New York

Jeg vil til New York

Jeg vil til New York
… Alright – tænker, at det er tid til en lille opsamling på konkurrencen om en HP Mini 210. Lige pt har jeg fået færre tilmeldinger (but why?!) end jeg plejer at få i konkurrencer, så chancerne for at vinde altså ret gode.

I har allesammen svaret rigtigt på de to første spørgsmål:) Men spørgsmål nr. 3 er en lidt anden historie – der har været mange kreative bud, men der har også været en del som har fået spørgsmålet galt i halsen (en del har fx beskrevet deres egen Mr. Big istedet for min?!)… Og så har der været mange, der har været lidt overfladiske i besvarelsen – og dér kommer jeg altså til at være hård og brutal; det er 3 sætninger for en ny computer, så et miligram af anstrengelse synes jeg må være på sin plads:)

Acie og Karl perhaps?! Nej vel!? Det virker forkert!

Derudover er der en gennemgående tendens med, at jeg engang i fremtiden vil falde fuldstændigt pladask for en gudesmuk modefotograf, der rejser en masse……….. mja… altså… nu er det jo ikke sådan, at jeg kan spå ind i fremtiden…. men lige netop det der med en modefotograf finder jeg pretty unlikely….. sådan virkelig… tanken er jo, at jer der følger med på en lidt mere fast basis efterhånden har en idé om hvem jeg er – og dermed også har en idé hvad jeg går efter i livet… så spørgsmålet skal mere betragtes som en anderledes måde at beskrive mig på, end en skrivekonkurrence i kliché-fyldte kærlighedseventyr, som egentlig ikke har det store at gøre med mig:) Det er jo bare sjovere for mig, at ‘belønne’ én, der faktisk kender mig. Ooooog, før der nu er nogen, der synes at det er herre unfair, at jeg skriver dette nu, vil jeg bare lige understrege, at der jo ingen steder står, at man kun må deltage én gang – indsend gerne flere bud, hvis kreativiteten er til det:)

Iøvrigt vil jeg lige tipse om, at man HER kan vinde en tur til New York ved at uploade en videoblog. Jeg har hørt en lille fugl synge om, at der stadig er rigtigt gode chancer for at vinde! Jeg har selv indsendt en video, men ligegyldigt hvor gerne jeg vil vinde en tur til New York, så er det altså lidt fladt at vinde uden nogen form for konkurrence. Så altså. Videoblog her = New York! Do it!

 Kommentarer (11)
 • Hej Acie. Lige et hurtigt spørgsmål. Blev din video vist på video-væggen så snart du havde sendt videoen ind? Jeg sendte nemlig min video ind i går, og man kan ikke se den på væggen endnu, så jeg er ved at blive lidt bekymret for om de nu også har registreret mit bidrag. Det skal lige siges at jeg sendte den ind ca. 20 minutter før deadline, som var i går ved midnat.

 • Katrine: absolut! Jeg vil gå i tænkeboks og forsøge at finde på noget godt:)
  Tina: TAK! Og nemlig – d. 30 juni slutter videoblog-konkurrencen:)

 • Nogen der ved hvornår sidste frist for den der video-blog konkurrence er? 🙂 Kunne ikke rigtig finde noget på hjemmesiden…

 • Jeg bruger meget tid på at finde ud af hvem din mr. big er. Og jeg har ikke tænkt mig at komme med et bud før jeg er tilfreds med, hvad jeg har fundet ud af 🙂
  håber du glæder dig til at finde ud af hvem han er,for jeg finder han til dig 😀

  xoxo

 • Jeg holder fast i min mail ;D i øvrigt så kan jeg se at mit link ude siden har det gamle navn på 🙁 Min blog hedder nu Polishing the nails! uden den lækre stavefejl 🙂

 • Well, det kunne være man skulle overveje at komme med et til bud:)
  Tænkte forresten på om du ikke kunne lave en indlæg med praktiske og fede outfits til hvis man skal på festival – nu er roskilde jo lige om hjørnet:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top