Du læser nu
Hvorfor?!

Hvorfor?!

columbine – freshnet
Der er ingen nyhedsværdi i dette indlæg. Det er egentlig bare ren brok. Men hvorfor er det, at Acne – sæson efter sæson – kaster ustyrligt fint fodtøj ned af catwalken, for i sidste ende altid undlade at producere de fineste modeller. Lidt ligesom med de her basser. De er helt hjernedøde, ja. Men altså – åååååååååh. Ååååååååååh. Suk. Acne – you’re such a tease!

 Kommentarer (12)
 • ej nej nej.. så sidder jeg her og kigger på billedet og tænker “det er da en underlig hat?” Havde kun lige fokuseret på toppen, og havde ikke læst teksten. Haha, så galt kan det altså gå når man er træt..
  Men hat eller sko, så er jeg desværre ikke en fan. En smule too over the top for mig:)

 • Haha, jeg synes simpelthen, at de er så grimme. Jeg tror virkelig ikke, at NOGEN ville kunne se noget fantastisk eller kønt i dem, hvis de ikke var fra Acne. Så er jeg overbevist over, at man ville have reaktionen: “What the f**k er der gået galt der?” Hvis de var fra Blend, Miss Sixty, Mimic you name it, ville du så stadig synes, at de var fede? 🙂

  Jeg har absolut intet mod Acne – de har da nogle fede items. Men jeg synes, at holdningen “anything goes”, når det er Acne, er sjov.

 • jeg kan godt se, at Acne har haft en god idé med de her, men det er som om de har gang i for meget på en gang synes jeg. Pels, detaljerede såler og ruskind, er alt sammen fedt… Men efter min mening bliver det for meget til denne style…
  Men hver sin smag:)

  /Simone

 • sorry men de er da utrolig grimme, så det er nok derfor 🙂 men synd for dig hvis de lige var dig.

 • Jeg beklager meget, men jeg synes virkelig ikke de er pæne! Jeg synes faktisk de er utroligt grimme! Det synes jeg faktisk at en del af acnes sko er, fx de der der er overhypede lige nu. De lukkede wedges med et bånd over.
  Men hver har sin mening 🙂

  http://www.boennen.wordpress.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top