Du læser nu
Nå men

Nå men

 Kommentarer (9)
 • Hov, jeg tror måske, at visse af jer har misforstået mit indläg. Det var slet ikke ment som en löftet pegefinger, men jeg forsögte bare, at väre lidt vittig… JEg synes også toppen er fin, men det er jo ret tydeligt, at den er kraftigt inspireret af Acne’s – troede (måske naivt) dog, at min smiley indikerede at jeg bare lavede lidt sjov og at mit spörgsmål mere var af retorisk karakter end noget andet.

 • Personligt synes jeg det er helt i orden at der er butikker som H&M, Zara, Gina Tricot osv., der kopierer dyrere mærker.. Det er da i hvert fald rart for pengepungen indeholder SU.

 • H&M har vel altid kopieret – ligesom alle andre highstreet butikker, så det kan jeg ikke blive så forarget over. Det er også svært at sige om nogen kan have patent på striber…!?!? Når det så er sagt, så ligner det selvfølgelig Acnes kjole, men Only har jo fx. lavet nogle modeller der er meget, meget mere lig Acnes, så det er altså ikke kun H&M… Som jeg i øvrigt er ret glad for giver mig (en studerende) mulighed for at samle nogle trends op, uden at skulle lægge den formue som jeg ikke har, he he…

 • Sikke en fed kjole. Jeg får ikke kigget så meget på tøj, men når sådan en update som den her kommer, så må jeg da lige en tur ind forbi H&M på vejen hjem. Den er super fed!

 • H&M har skam masser af fabrikker selv.. der er også en grund til H&M “kopierer” så meget – det er det, der bliver solgt, så åbenbart også det folk vil ha.

 • H&M har ingen fabrikker selv for netop at kunne få varer frem hurtigst muligt. At least thats what i was told. 😉
  Men må da alligevel indrømme at jeg ejer toppen og har haft den på i dag. Synes problemet er længden den er ligesom for lang til top og forkert form som kjole så jeg endte med at stoppe den i bukserne. 😀
  Har egentlig aldrig tænkt over det, men kan da godt se nu i siger det at den ligner Acne’s maxi. fusk

 • Ej, du havde vel ikke troet at HM selv fandt på et design? HM er jo snart ikke længere et selvstændigt mærke men nærmere bare en stor kopi maskine. Synes dog at Acnes er pænere, samt HMs model har en helt forkert stribe i bunden. Når HM selv skal designe går de åbenbart helt over gevind og så kalder de det Monki.. Men hvis HM begyndte at lave sko i stil med Acne så ville det da være rart. Måske i noget mere lave modeller..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top