Du læser nu
Home!

Home!

Home!
Phew, what a day!! Jeg opdagede slet ikke at flyet nogensinde var i luften – jeg lukkede øjnene det ene øjeblik og det næste øjeblik havde jeg savl på skjorten og kaptajnen meddelte at vi var i Stockholm. Fedt nok. Nu ligger jeg hjemme i planten og slapper lidt af, mens jeg overvejer om jeg kan overskue at finde på noget at spise til aftensmad… Hmm.. Indtil da, kan jeg da lige dele mit nyeste skjorte-køb med jer. Spottede en pige med den på i Zara igår og var nødt til at prikke hende på skulderen og spørge hvor den var fra. Turns out, den var fra H&M herre-afdeling, så et par håndører senere var jeg således den glade ejer af (endnu) en blå yndlingsskjorte. Win.

Hvad jeg har lavet i København vil jeg skrible et langt indlæg om imorgen – lige nu er jeg bare ret overbevist om, at jeg ville falde i søvn, hvis jeg forsøgte…. Lang dag!

 Kommentarer (8)
  • Seeeejt, jeg købte faktisk lige præcis den der skjorte i går. Nu føler jeg mig meget trendy 😀 Det er altså bare rart med løse skjorter i sommervarmen. (Der desværre er forsvundet i dag)

  • Følte mig i morges som den største Acie kopi. Blå skjorte, sort skirt og black lilly tasken! What can I say – it works 🙂 Lækker skjorte!

  • Tak for tippet! H&Ms dameskjorter er aldrig helt lange nok til mig. Hvis man skal være lidt corporate, holder det jo ikke, at vise maveskind. Så jeg tror da liiige, jeg må en tur om H&Ms herreafdeling!

  • Super fin neglelak og skjorte – må have anskaffet mig begge ting! 😀
    Hvordan er skjorten i størrelsen?? 🙂

  • Snygg skjorta! Cool at den ‘bare’ var fra H&M’s herreafdeling. Lyder ellers som lidt af en dag du har haft – bliver spændende at høre hvad den lille sviptur gik ud på 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top