Du læser nu
Twilight Premiere

Twilight Premiere

Style.com

Det er idag, der er officiel premiere på den ‘Twilight Eclipse’ og sådan her så nogle af the stars ud, da de gästede premieren i New York forleden. Igår var jeg inviteret til pressevisning af filmen, men a. jeg var forhindret og b. der findes et menneske, som ville være meget bedre, til at komme med en anmeldelse end jeg ville. Således sendte jeg Pølsi afsted i film-mørket, og hun var begejstret. Så begejstret, at jeg efterfølgende fik en sms med ordlyden “bedste event ever”… Og hertil skal det tilføjes, at det slet ikke var et event, men at Pølsi bare var super-happy over at få lov til at se filmen.. Jeg vil ikke afsløre for meget om selve handlingen, men Pølli (som har läst bøgerne) synes den var rigtig god – og anbefaler folk, at gå ind og se den!! Så det gør jeg (selvom jeg synes 2eren var direkte til skraldespanden… nästen)… i weekenden måske? Andre der har set den, der vil komme med input?

 Kommentarer (13)
 • […] mon havde noget, der kunne agere som gråt skirt, fordi jeg havde lyst til at lave en copy-cat af Dree Hemingway’s look. I didn’t desværre, så det blev sort+army-kombinationen for mig idag. Men så var det jeg […]

 • Jeg er bestemt ikke til sådan nogen film ellers (har dog set 1’eren og 2’eren, ja man skal jo følge med!) Dog er 3’eren fuld af humor og den er slet ikke så corny som 2’eren.
  En anden diskussion er, hvilken side man er på. Jeg skriger: TEAM JACOB!

 • Jeg læste bøgerne mega hurtigt, fordi de bare skulle læses. Alle passager om vampyrer og vareulve direkte skimmede jeg igennem, fordi de keddede mig så meget. Kærlighedshistorien er so-so, men nu meget sød, selvom det eneste, der virkelige exitede mig var trekantsdramaet. Så denne film er faktisk også den eneste, jeg har glædet mig til – trekantsdrama for the win!

 • Høhø, nu kommer den indre geek virkelig frem i Skille her xD

  Var til forpræmiere i går, har læst alle bøgerne, og synes virkelig at de har gjort et fantastisk arbejde! Der var nogle små bitte, nørdede detaljer som skuffede en lille smule, men intet at råbe op om :b
  Gennemgik den med en ikke-besat veninde bagefter, som mente det var den bedste af de tre fordi der er action i denne her (det giver vel bonus?) men jeg fornemmer ligesom at man skal kunne lide historien i forvejen for at forstå begejstringen :b

  (btw, er jeg den enste som tænker på ham psykologen når jeg ser at der står Piaget på den der “pose op ad mig væg”? xD)

 • Jeg har kun set den første og den var slet ikke mig! Synes målgruppen virker mere til at være de helt unge omkring konfirmationsalderen. Må dog sige at den ikke ser så spændende ud hvis man skal kigge på det sidste billede der vist er med Rachel Zoe (love her!!).. Bagved hende står der nemlig en kvinde og gaber! Så skønt..

 • Pølli vil bare lige tilføje lidt til Acies kommentarer (Agurk, det er lige før, at det skal ind i indlægget, for folket fortjener den grundige forklaring ;-)): jeg ELSKER bøgerne men er generelt ikke særlig positiv over for filmene, fordi de ødelægger min forestilling om, at karaktererne er ældre, end de i virkeligheden er. I bøgerne er Bellas, Edwards, osv. tanker og handlinger meget ældre end high school niveauet, så 1’eren og 2’eren (filmene) skuffede mig ret meget, fordi de slet ikke var, som jeg havde forestillet mig (personerne var for unge, og jeg kunne ikke relatere mig til dem).. 3’eren er dog lavet med ny instruktør, og det kan man VIRKELIG se.. Den er langt mere spændende, og skuespillerne viser deres kærlighed bedre. Derudover er den ikke lige så “rushed” som 1’eren og 2’eren (jeg var selv lidt skuffet over, hvordan de bare sprang hurtigt fra begivenhed til begivenhed i stedet for at dvæle lidt mere ved følelserne), så 3’eren er langt bedre!

  DOG VIL JEG KLART ANBEFALE AT LÆSE BØGERNE FØR MAN SER FILMENE! Jeg slugte alle 4 bøger på 3 uger, og var fuldstændigt opslugt. Som sagt er filmene mere high school agtige, så hvis man skal få den bedste oplevelse, skal man læse bøgerne, være (super, super, SUPER) lykkelig og forelsket, og så se filmene (og blive lidt mindre lykkelig, men stadig lykkelig)..

 • Har ikke set den endnu, men smutter ind i biograf mørket kl. 21.30 i aften:) Er stor fan af bøgerne (og de mandlige hovedpersoner), så håber og tror på det bedste:)

  /Simone

 • Har det lidt ligesom dig – syntes 2’eren var pinligt dårlig, og klimakset til sidst var kedeligste til dato. ‘Bella, will you marry me?’ falder altså lidt til jorden, når de allerede har diskuteret for evigt så mange gange.
  Meeen, kan ikke udelukke at 3’eren får en chance alligevel? Ville aldrig finde på at leje den, men måske for biohyggen og popcorn og colas skyld. Og så fordi alle andre elsker den. Der må være noget, jeg bare ikke ser. Det må der bare.

 • Uh nej, har ikke set den – men er ret spændt på at se den. Især fordi 2’eren ikke var særlig impornerende, som du selv var inde på.
  Mere af Edward, tak! 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top