Du læser nu
Contemplating

Contemplating

Contemplating
lookbook.nu
Jeg overvejer kraftigt, at investere i et par Acne Brace…. Virkelig.. Tanken om et par lave, sorte wedges er svært tiltrækkende… Især nu de er på udsalg! Wuhuuu! Men! Før jeg køber kunne det være nice med lidt styling-tips, så jeg er helt sikker på, at det er det rigtige valg. Er der mon nogen, der har set nogen, der bærer dem fantastisk?! I så fald må I gerne maile et billede eller smide mig et link – would be much appreciated:)

 Kommentarer (12)
 • Jeg er også totalt skudt i den her støvle, og har også stået med dem i butikken og været villig til at give fuld pris for dem. Men ak og ve, de er meget smalle i anklen, alt for smalle til mine fodbold læg 🙁 Suk, snøft og øv.
  Ang. styling er det i min verden støvler der passer til alt, så jeg siger go for it! 🙂

 • Tilbud siger du…
  Kan du linke til det?
  De er da stadig til fuld pris på Acnes side, – eller er det mig der ser forkert 🙂

  Takker!

 • syntes ikke skoen er særlig fantastisk, men hvis du køber dem, og styler dem lækkert, er jeg ret sikker på de bliver fantastiske!’

  GOGOGOGOOO!

 • Synes de er ualmindelig fint stylet her! Har du et direkte link til hendes lookbook?

  Jeg har ikke været overbevist, men efter at have set dette billede, er jeg blevet ret vild med dem! Synes kun det er godt for skoen, at der ikke er plateau!

 • Hun bærer dem rigtig fint på billedet, og skoene er jo super lækre. Jeg er dog gået uden om dem, fordi når sko skærer på det sted, som de her gør, får det oftest benene til at se både kortere og bredere ud, og det er jo ikke så godt..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top