Idag... - Acie

Idag…

Idag...
Stockholm Streetstyle
… har nu været en god dag. Har I også haft en god dag?!

3 kommentarer

  • So far har jeg haft en fantastisk dag. Gik en lang tur med min kæreste, spiste en af de bedste jordbærkager, der er at opdrive i byen (Wendorf bageriet i Odense), og lavede med stor succes min egen kartoffelsalat, med hjælp fra anarka.dk (Anarkistens Ægte Kogebog). Igår var ligeledes vidunderlig med netshopping og indedørs sushipicnic med min smukke mand. Dagen før det? Grillaften med mine ti bedste venner, der alle skal med til mit bryllup i august.. Jeg stopper mig selv her.

    Kort sagt nyder jeg min længe ventede sommerfeeeeeeeerieee med fordybelse, adspredelse, grin og mine kære!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top