Du læser nu
Fotosafari på Vesterbro

Fotosafari på Vesterbro

Fotosafari på Vesterbro

Fotosafari på Vesterbro

Fotosafari på Vesterbro

Fotosafari på Vesterbro

Sidste tirsdag var jeg inviteret på fotosafari (eller ‘walk-shop’, som det blev døbt) på Vesterbro hjemme i København. Vækkeuret ringede således kl. 04.50 og jeg trillede afsted til lufthavnen og et par timer senere stod jeg på Vesterbrogade og kunne sige pænt goddag til de øvrige deltagere og til Canon, som stod bag invitationen og kurset. Efter introduktion og morgenmad begav vi os ud i Vesterbros gader med guide og professionel fotograf og jeg lærte en masse om, hvordan man faktisk bruger et spejlrefleks-kamera – og ikke bare bruger standardfunktionerne, men faktisk bruger det ‘rigtigt’ og indstiller det efter motivet. Både med lys, eksponeringstid, blænde etc.etc.

Til dagen var jeg udstyret med et splintrende nyt Canon EOS 550D, og jeg må sige, at jeg var svært imponeret over det – når først man havde lært hvordan det fungerer så var det en leg, at tage virkelig gode billeder. Jeg fik en lille bog/pjece, hvor der er en masse tips og tricks til hvordan man bruger sit spejlrefleks ‘rigtigt’. Den er lavet til Canon EOS 550D, men den er virkelig pædagogisk og kommer omkring mange generelle dele af ‘fotolæren’ også. Jeg har uploadet den HER!

All in all, var det en en virkelig god dag og det var super cool, at lære fra en rigtig fotograf – dagens key take-away må være, at det faktisk er ret let, at tage billeder med andet end standardfunktionerne’og at det er meget sjovere, fordi man kan lege og  så virkelig får udnyttet sit spejlrefleks til fulde… Og nu ønsker jeg mig selvfølgelig et nyt kamera, haha…

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top