Du læser nu
Innocent

Innocent

Innocent
Er ude og spise middag med min gode ven Oskar (som jeg har kendt siden USA) som arbejder med Innocent smoothies, og han har derfor taget smoothies med til mig, fordi han ved jeg elsker den slags. Så nu sidder vi på en af mine yndlings-restauranter og tester smoothies i regnen. Wuhu. Totalt win, altså. Det er ren frugt – jeg har altid troet, at der var alt muligt gøjl i de der smoothies man køber. Lidt konserveringsmiddel, vand, e-numre og den slags.. men nej… ren frugt! I didn’t know! Oskar siger, at én smoothie svarer til 2 stykker almindelig frugt … Dem er jeg fan af nu. De laver gode smoothies og de giver mine venner løn. Sejt.

 Kommentarer (7)
  • Jeg elsker virkelig også innocent smoothies. Jeg køber de store på “malkeflasker” i supermarkedet, og de er tit på tilbud til en flad 10’er. Det er altså en del at spare!

  • Ca. 20 kr. for sådan en lille fætter som på billedet 🙂 Mængden taget i betragtning er det lidt dyrt – smaget taget i betragtning, kunne jeg investere hele lønnen i innocent!

  • Ahr hvor godt du siger det! Du har jo fået herre godt styr på ‘good food’ og ‘bad food’, så det føles betryggende, at du bekræfter Poskar i at de faktisk er sunde!! Har altid gået og troet, at det var sådan noget, hvor der ikke var skyggen af rigtig frugt i, men derimod en masse sukker og konserveringsmidler… Men I guess not… Er ret sikker på at det her bliver min redning på 7/11 fremover – jeg HADER at det skal være så svært at købe sunde mellemmåltider. Nej jeg ville ikke have en cookie, og nej, jeg vil ikke have den banan der har ligget i 4 dage og er helt brun. Og jeg gider heller ikke have en eller anden færdigpakket trekants-sandwich, der er fyldt med mayonnaise-dressing. Er alt for mange gange endt med en cola-light, men det ved man jo også godt er dumt.

  • Jeg elsker ELSKER Innocent! et perfekt mellemmåltid eller efter træning. Og så er det altså bare en winner, hvis man er ude og rejse og ikke kan få anden (sund) mad 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top