Going Out For Dinner | Acie
Du læser nu
Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

… med mor og far! Jæsh – kursen er sat mod København (igen-igen) og jeg skal på ferie hjemme i Dannevang. Jeg har pakket bikini og bøger. Og tydeligvis også en masse andet. Av av, vægten meldte 19,5kg da jeg vejede dyret inden afgang. Og som i kan se, så kan jeg også finde ud af det der Hipstamatic (flot nok, Acie) – men som andre også har påpeget så er det nu pænt smidigt (.. hvad sker der – svenskerudtryk), når man lige nu sidder i lufthavnsbussen og glæder sig til at se sine forældre! Vi ses i København! Myk myk vruuuuum….

 Kommentarer (3)
  • Nu har jeg efterhånden set det nogle steder, altså de der smarte polaroid-lignende rammer – er det sådan en smart app. man kan tilføje til sin iphone? 🙂

  • Dannevang som i Fredensborg? Hvis ja så – ej hvor morsomt ; ) Jeg bor usædvanlig tæt på! God tur : )

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top