Du læser nu
Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

Going out for dinner

… med mor og far! Jæsh – kursen er sat mod København (igen-igen) og jeg skal på ferie hjemme i Dannevang. Jeg har pakket bikini og bøger. Og tydeligvis også en masse andet. Av av, vægten meldte 19,5kg da jeg vejede dyret inden afgang. Og som i kan se, så kan jeg også finde ud af det der Hipstamatic (flot nok, Acie) – men som andre også har påpeget så er det nu pænt smidigt (.. hvad sker der – svenskerudtryk), når man lige nu sidder i lufthavnsbussen og glæder sig til at se sine forældre! Vi ses i København! Myk myk vruuuuum….

 Kommentarer (3)
  • Nu har jeg efterhånden set det nogle steder, altså de der smarte polaroid-lignende rammer – er det sådan en smart app. man kan tilføje til sin iphone? 🙂

  • Dannevang som i Fredensborg? Hvis ja så – ej hvor morsomt ; ) Jeg bor usædvanlig tæt på! God tur : )

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top