Du læser nu
Iz hotz

Iz hotz

 Kommentarer (9)
 • Tusind tak for dit lange svar 🙂 Det er altså alfa og omega, at du gider tage dig tid til at svare så grundigt. Og jeg forstår faktisk bedre nu, hvem du er, end jeg gjorde før. Du giver ikke afkald på dine venner, fordi du vælger et udfarende liv – for det samme vælger dine venner, og på den måde kan I “bruge” hinanden over hele verden og få en masse spændende og fede oplevelser ud af det. Jeg synes virkelig, du forstår at udnytte begreberne “at yde” og “at nyde” til fulde, og det er inspirerende!

 • Fantastisk outfit, må eje den skjorte…hvor er den købt? Hvis du bliver træt af den eller nåwet, så skriv 😉

 • Haha, helt ärligt, så gläder jeg mig selvfölgelig meget!! Men jeg tänker ikke så meget over det til daglig – der er meget der skal fikses inden (visum, legater etc etc), og det arbejder jeg så med nu. Men ellers pröver jeg bare at nyde sommeren i Stockholm, mit arbejde og aftener med tapas på altanen. Det nytter jo ikke noget, hvis man glemmer at väre der man er, fordi man gläder sig så meget til der hvor man skal hen. Og Stockholm er fantastisk lige nu!

  Derudover – jeg har en del venner, som er fuldständigt som mig. Aston bor nu i Australien selvom det kun er et par uger siden han vältede ind af min dör midt om natten i Stockholm. Pölli er netop taget til Italien, for at flytte direkte til Paris, for derefter at flytte til Lausanne sammen med min gamle Bachelormakker. Jensen bor i Boston og den kammerat jeg lejer min lejlighed af skal bo i Barcelona over sommeren for derefter at flytte videre til Sydamerika til efteråret. Pigerne fra Midsommer er på vej til hhv. North Carolina, Wien og Sydney… Og sådan kunne jeg blive ved. It’s who we are! Man er efterhånden nået dertil, hvor eventyrene er blevet en del af ens identitet, og hvor tanken om ikke at göre det, er det der giver mere end hjertebanken end omvendt. Det her er mit liv, så det föles selvfölgeligt at jeg rejser rundt. Det er bare sådan jeg er. Det er sådan mine venner er. We are that kind of people:)

  Og jeg absolut stadig i Stockholm – jeg har bare flyttet location i min lejlighed for afvekslingens skyld:)

  Men altså – don’t get me wrong. Efter nästen et helt år på samme sted er jeg klar til at teste nye eventyr, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke kigger på min flybillet, som selvfölgelig hänger på min opslagstavle på kontoret – 1. september kl 10.40 er der take-off mod LA!

 • Helt ærligt – på en skala fra 1 til en milliard, hvor meget glæder du dig så til USA og alt det, der skal ske? :o) Jeg er “bare” læser i dit liv, og jeg synes jeg nærmer mig milliarden, fordi det er så fedt at følge dig her, der og alle vegne 🙂 Hvornår rejser du derover? Og er du egentlig stadig i Sverige – dine “dagens” ser ud til at have fået ny location?

 • Jeg er vild med skjorten, men må indrømme at skoene ikke er rigtig mig. Kom dog til at undre mig over om der er en eller anden form for sok i? Eller noget i den retning?

 • Haha – jeg hader ordet ‘fierce’.. Jeg vil ikke väre fierce. Jeg vil bare gerne have töj på. Haha. Men tak;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top