Du læser nu
Alternativt

Alternativt

Alternativt

Alternativt

Alternativt
Lidt alternativt dagens. Har sovet 10 timer og startede dagen med en løbetur – så er det altså sommerferie. Wuhu. Nu har jeg tilgengæld mega travlt – skal være hos ChaChaCha på Gothersgade, hvor jeg er inviteret til at få en skønhedsbehandling. Og så kan man jo undre sig over hvad det indebærer!? Jeg satser selv på, at komme ud lignende et kryds mellem Heidi Klum og Bar Rafeli… Plus/minus.

 Kommentarer (11)
  • Åh Maria, min paranoia vokser af at blive genkendt. Jeg føler vitterligt, at alle kigger mærkeligt på mig inde i byen, og hvis en jævnaldrende pige kigger lidt for længe på mig, tænker jeg altid at “åh nej – hun ved, at jeg tager billeder af mig selv og ligger på nettet. Hvor kikset”. Så du må ikke fortælle den slags. Hvornår var det? Pre eller post klipning? Løb jeg eller gik jeg? 😉

  • Hej Acie.
    Har efterhånden fulgt din blog i noget tid, så syntes at det var rigtig sjovt, da jeg så dig i København City idag!!!

  • Haha – jakken er min kære moders (jeg har ikke det der med blazere fra fremmede), og den er købt i 1995 i anledning af min storebrors konfirmation. Den kunne jeg jo passende nole i dag;)

    Og jeg måtte også ret hurtigt skifte sko – ikke fordi de er ubehagelige (de er faktisk virkeligt behagelige at gå i. Klarer snildt en lang arbejdsdag), men fordi jeg havde så travlt at jeg blev nødt til at løbe. Godt man havde sine back-up flats i tasken!

    Acie

  • Argh søde Acie, går man ikke af pommeren til i de stilet sandaler ?? de ser så flotte men det betyder oftest smeeerte 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top