Du læser nu
Cross my…. ear?!

Cross my…. ear?!

Cross my.... ear?!
Efter min selvforkælelsesformiddag, driblede jeg ud forbi Mia hos Friis i Nordvest. Jeg er sjældent med til nogle events efterhånden, men derfor er det stadig hyggeligt, at se de mennesker man efterhånden er blevet venner med via det her blogeventyr. Mia er et af de mennesker – i mit hovede er hun efterhånden helt detatched fra sit job, og er istedet ‘bare’ Mia, som det er hyggeligt at pludre med om livet på privatfronten. Om løst og fast, stort og småt – om mænd og eventyr. Fremtid og karriere. Og en hel masse andet. Idag lå Mia og snakkede i en lænestol i showroomet, mens jeg skiftevis gik rundt og pillede ved alle sagerne og smed mig i sofaen og pludrede tilbage… Mens vi fik vendt verdenssituationen, snublede mine fingre over det her par øreringe, og til mit held, var de igang med at skifte kollektionen ud i showroomet (der var lidt kaos-agtigt lige idag), så Mia havde valget mellem at pakke dem ned, eller kaste dem i hovedet på mig. Jeg var den letteste løsning, og det er jeg svært taknemmelig for. Fine er de. Så hurra, for mit held.

 Kommentarer (3)
  • Hej Acie.
    Nu har jeg kiggede adskillige indlæg igennem, hvor du har dine ny indkøbte zara sko, for at se om jeg kunne finde en pris, på hvad du har givet for dem 🙂 men kunne ikke finde dem nogle steder.. Så nu spørger jeg dig!! Hvad gav du for dine yderst lækre zara stiletter?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top