Du læser nu
Oh Joy!

Oh Joy!

Oh Joy!

Oh Joy!

Oh Joy!

Oh Joy!

Oh Joy!

Dagen idag startede hos ChaChaCha på hjørnet af Gothersgade og St. Regnegade – jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle, ug over, at det havde noget med “Face Stockholm” at gøre.. Men jeg tænkte, at det var en af de situationer, hvor man meget let kunne ‘play it by ear’… Men oh sweet heaven – hvilken herlighed der ventede! Jeg blev taget imod af Joy, som startede med at kaste mig ned i en frisørstol og massere min hovedbund med afstressende olie fra Shu Uemura. Halløøøøj. Vi faldt iøvrigt og snak, og det viste sig, at Joy har boet i L.A., for at gå på make-up skole – så jeg fik hende til at dele erfaringer og tips, og er nu veludrustet til at angribe LaLa-Land med manér! Yes.

Anyways. En klipning senere (… jeg har lidt frisør-angst, så jeg har faktisk ikke været til frisøren i et helt år. Det er jo en tillidssag – men Joy og L.A.-anekdoterne overbeviste mig, om hun var rette kvinde til at håndtere en saks i mine lokker), fik jeg Joy til at vise rundt i ‘Face Stockholm’s univers – ChaChaCha-salonen er også Flagship-store for ‘Face Stockholm’, som netop er kommet til Danmark. ‘Face Stockholm’ er (overraskende nok, høhø) en rigtig favorit blandt mine veninder i Stockholm og butikkerne er så fine og indbydende, at jeg faktisk glædede mig til at få en introduktion til alle produkterne. Med hjem røg en ny mineral-pudder og en flydende eyeliner (hvor Acie-agtigt), som jeg glæder mig til at få det brugt rigtigt:) Iøvrigt vil jeg lige smide en opfordring til at melde sig ind i ‘Face Stockholm’s Facebook-gruppe – der bliver ofte delt ud af gode tilbud. Blandt andet spottede jeg, at men kan smutte forbi butikken og få 10% rabat på alle produkter resten af året. Det kan man da forstå sig på.

Så ja – hvilken fantastisk forkælelses-morgen, og jeg er så glad for mit nye hår, som jeg nok skal vise frem (ingen major forandring dog, bare helt perfekt) – hvis nogen af jer står, og mangler en ny frisør, så har Joy hermed fået de varmeste anbefalinger fra én der ellers er lidt frisør-forskrækket.

 Kommentarer (9)
 • ihh hvor er du sød. :)og os dig Mikkel. 🙂 syns også det var en rigtig hyggelig dag! og glæder mig meget til at høre om dit eventyr i LA. bare det var mig en gang til :)Så må hellere ønske dig rigtig god tur med det samme. husk og ta en masse billeder 🙂

 • Har virkelig også frisør-skræk, men eftersom det også er et år siden jeg sidst satte min popo i en frisør stol har jeg besluttet at det må være på tide igen..
  Og sætter min lid til at frisøren er uddannet til at ordne hår og gøre det klædeligt, ergo vil jeg sige til min frisør “lad mit hår komme til sin ret”, så kan det da ikke gå helt galt? (eller kan det? :S )

 • Jeg elsker også Face Stockholm, endelig tilbage i Dk efter mange år væk. Priserne ligger på 125 kr. for neglelakkerne. Husker ikke præcise priser på øjenskygge, blush etc. men de ligger i MAC lejet. God kvalitet og top farveudvalg! 🙂

 • Uuh lyder spændende med Face stockholm! For en noob, som mig ku jeg godt tænke mig og vide, hvilken prisklasse vi leger med?:)

 • Naaahj, jeg har sådan glædet mig til at “Face Stockholm” kom til DK!
  De har virkelig lækker make-up! Ved du om det kun er i ChaChaCha-salonen det kan købes indtil videre?

  Og hvilken lækker morgen! Misundelsesværdigt much (;

 • Er så misundelig over dit kommende eventyr til LA. Det gad jeg godt…trænger du til øget rejselyst, så tjek mit seneste billedgalleri;-)

  Spændt på håret,
  Mvh

 • Nøj hvor det lyder lækkert. Misundelse herfra – håber du nød det for alle os andre 😉 og glæder mig til at se håret.

 • Jeg kan også anbefale Joy til både hår og make-up . Jeg var så sent som i dag inde og få lagt make-up af Joy, på en model til photoshoot . Er nok smuttet lige inden du kom 😛

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top