Fine fødder – ACIE
Cross my.... ear?!

Fine fødder

Ligesom Mie er jeg også stærkt misundelig på Sofies nye sko fra good ol’ H&M, og needless to say, har jeg selvfølgelig været på jagt i Stockholm for at finde dem. Dog uden held. Pist borte har de været, og jeg undrer mig over, om de mon nogensinde overhovedet har været der!? Anyways – hvis nogen ser et par stå og dingle så giv mig gerne et shout:)

Nu vil jeg drible ud i den store verden – som altid er mit Københavner-program rimelig pakket. Men idag er det primært med hygge – således er dagens første stop brunch med Bloggerella på Østerbro. Yum.

12 kommentarer

 • Haha Lise :)!! det problem har jeg også, men jeg tror ikke de er til at støve op nogen steder :(.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej alle.
  Nu er jeg snart godt og grundig træt af at jeg ikke kan finde disse fine sko som jeg bare SKAL eje. Nogen der har set dem for nylig, eller set om de sælges på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt dem faktisk i Stockholm i lørdags – jeg tror, jeg var heldig, for jeg fik lov til i ro og mag at prøve både str. 36 og 37, mens 3 piger gik i ring omkring mig for at snuppe det par, jeg ikke valgte… Så jo – de har været der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt nogen i størrelse 40, men har fortrudt så skriv endelig hvis nogen af jer skulle være samme størrelse 🙂 tillehjort@gmail.com
  Håber det er ok at give tippet videre her..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Juhuuu – tak for alle jeres gode råd! Jeg hapsede dem i Lyngby idag til 349kr! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  hvad koster de? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Der er flere som har skrevet til mig at de skulle findes i Lyngby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæhæhæ… De er også herre flotte, og oven i købet vildt gode at have på! 😀

  God weekend, frøken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede dem i New York, men kunne desværre ikke passe dem, da jeg har for tynde ankler 🙁 Til gængæld fandt jeg nogle der mindede om dem i aldo som jeg godt kunne passe hæhæ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så dem i tirsdags, i Lyngby Storcenter.
  De havde mange par tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eller det var faktisk i går, jeg så dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så nogle i KBH den anden dag! I den store H&M..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cross my.... ear?!