Du læser nu
På langs

På langs

På langs
Jeg læser bøger og sveder. Og har holdt stigen for far, der klipper hæk. Ikke helt utippet, foregår det i blå skjorte, og man kan jo fnise lidt over, at opdage, at man alligevel ikke er så meget sin egen, som man (især i teenage-årene) gik og bildte sig ind. Familien med blå skjorter. Derudover startede jeg dagen med en løbetur, og har som følge heraf erhvervet mig mit livs første sportskade iform af en hævet ankel. Det føles nyt og spændende. Og ømt. Of course.

 Kommentar (1)
  • hej Acie. jeg har lige et spørgsmål til dig, nu imens du ligger der og nyder solen;) Jeg har set du var hos samsøe til morgenmad i foråret hvor der er billede af en læderjakke med sharlingkrave. kan du huske om det er fra deres efterårs kollektion og om den kommer i butikkerne, og kan du tilfældigvis også huske hvad den kommer til at koste? ligner den meget Rita jakken fra Acne. jeg leder nemlig med lys og lygte efter sådan en jakke.
    Tusind tak for hjælpen på forhånd.

    Mvh Maria

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top