Du læser nu
Er jeg mon…

Er jeg mon…

Er jeg mon...
… den eneste, der i dette øjeblik sidder og klapper i mine små fede poter, over at himlen ser sådan her ud over Nordsjælland?! Og at det rumler faretroende i det fjerne? Tanken om forløsning iform af tordenvejr vækker sær glæde. Dagen idag, har om muligt været en af de mest fedtede i mit liv. Jeg bliver så fedtet (over det hele), at jeg ville slå smut på en stegepande, når temperaturen passerer 30 grader og luftfugtigheden kan sammenlignes med dengang jeg var i ‘Tyrkisk Bad’ med pigerne på en post-gymnasie rejse til Alanya (… of all places). Jeg kom ud helt blå i hovedet – både fordi jeg ikke havde kunnet trække vejret i noget der ligner 11 minutter, men også fordi tyrkisk kurbads-mand, havde insisteret på, at jeg gravid. Jeg var 19. Og havde levet af øl og pomfritter i en uge. Helt ærligt – give me a break! Anyways. Tordenvejr. Det er nice. Og nu rammer de første dråber min skærm. Wuhu.

 Kommentarer (7)
  • Amen, i dag har jo også været helt latterlig. Jeg kom hjem til Nordsjælland oppe fra Sjællands Odde, hvor varmen og fugten var mere moderat, og idet jeg åbnede bildøren tænkte jeg “hvad er det, der har ramt mig?” – det viste sig at være 32 grader kl. 18.15. Hvor er det danske sommervejr, og hvad har du gjort ved det, fristes man til at spørge.

  • Jeg er DYBT fascineret af lyn og torden, og indtog også min aftensmad på altanen bare for at sidde og nyde det…..indtil det vilde regnskyl satte ind, så måtte jeg trække ind!

  • forsøgte forgæves at holde knappen i bund på min kamera da det lynede.. resultatet blev 200 billeder af himlen og en masse fugle, men ingen lyn.. og så slukkede kameraet pludselig.. der er vist noget med man skal lade batteriet op ind imellem 🙁

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top