Zip-A-Dee-Doo-Dah

Zip-A-Dee-Doo-Dah
… Zip-A-Dee-A, my oh my, what a wonderful day! Jeg har i den forgange uge siddet og stirret på de her sko fra Dorothy Perkins. Fordi jeg mangler et par sorte pumps (.. altså – mangler, er jo selvfølgelig en ganske relativ vending…), og fordi de er ret billige. Og ret pæne. Jeg har dog holdt mig i skindet – nok mest, fordi de har været udsolgt i alt andet end størrelse 38 og SÅ fjollet er jeg alligevel ikke… Altid.. Anyhow – nu er de selvfølgelig tilbage i de fleste størrelser, og min rygrad kæmper i øjeblikket weekendens sværeste kamp (… lige efter ‘1 vs. 2 stykker lagkage’-beslutningen til storebrors fødselsdag). Suk. Find dem her!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top