Du læser nu
Peach blazer

Peach blazer

Peach blazer

… jeg har en indre ‘jeg-burde-virkelig’-liste.. på den liste står der blandt andet ‘støvsuge bag sofaen’, ‘rydde op på loftet’, ‘detoxe’, ‘hente ID-kort på Skatteverket’, ‘løbe oftere’, ‘spise sundere’, ‘drikke mindre’ og ‘købe hängelås til førnävnte rodede loftsrum’… det er den slags liste… ad.. jeg hader den liste… ikke destomindre, må man jo erkende, at når man sådan når til juli måned og det årlige stress-niveau er på sit laveste, så er den lidt mere overskuelig end ellers.. Således er løbeniveauet hävet väsentligt (det har så resulteret i en overanstrengt ankel, but still) og jeg har indsendt papirerne til at få mit svenske ID-kort. Så langt så godt. Deruodver er jeg gået igang med en detox. Lige nu virker det som jordens dårligste idé, og det eneste jeg kan tänke på er store iskager med guf, bernaisesovs, fadøl og rosévin. Christ. Anyways – tilgengäld kunne jeg så spendere frokost-pausen med at gå på jagt efter en peachy blazer qua Karlas fine fra forleden. Dog uden held. De her to er fra eBassen. Maybe!?

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top