In The Nude | Acie
Du læser nu
In the nude

In the nude


Spottede den her skjorte fra Gina Tricot igår – til sølle 199SEK! Jeg kan rigtigt godt lide farven og tänker, at den vil väre fin til et par lyse denimshorts, brune ben, flats og wayfarers til et afslappet city-look. Derudover vil jeg lige tipse om, at de famøse Silvia-jeans er kommet i en forvasket sort farve (som jeg har ledt efter i måååååneder), som er rigtigt fin!!

 Kommentarer (6)
  • […] jeg ville havne på Stureplan, men hvad kan man gøre?! Jeansne er iøvrigt de nye silvia-basser, jeg fortalte om forleden. Og se ogs’ lige, hvor fint jeg får skjult handikap-foden med ankelbind (.. det ser godt nok […]

  • jeg har lige købt den i DK til 159, men det er vel det samme.. Har så lige opdaget den i grøn, og jeg synes den er virkelig fin, skal man købe den grønne også??

    Kig forbi min blog, hvis det lyster..

    /Cille

  • noget kunststof af en slags – jeg er ikke sikker på hvad det var, men det var helt sikkert brandfarligt;)

  • Så på denne på GINATRICOT.com i går og synes den var lekker men er det noen som hvet hva den er laget av ?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top