Du læser nu
Min fejl

Min fejl

Min fejl
…. jeg var kommet til at efterlade mit kamera tändt forleden aften. Dumt. Da jeg skulle fange dagens outfit imorges, var det således totalt dødt. Så det blev et klassisk iPhone-shot istedet. Det er min fejll. I apologize. Iøvrigt har jeg og en kollega tvillingetøj på idag. Det er rimelig dumt. Men også meget sjovt. Det skal drengene nok få noget sjov ud af (når de opdager det… hvilket jo i og for sig, er en antagelse forbundet med en betragtelig usikkerhed… boys boys boys).

Og så er dagens WIN, at jeg lidt føler mig som bat-girl, når jeg cykler iført den her trøje – den flagrer og flagrer i vinden bag mig. Nästen som en supergirl-kappe. Opturs-agtigt.

 Kommentarer (4)
  • Mikkeline: de er fra H&M
    Lika: Ahr – sorry! Jeg så godt din kommentar lige inden jeg boardede mit fly forleden og så kom jeg fra det. Tasken er en gave fra Friis (derfor jeg ikke har skrevet novet om den) og den fåes faktisk online så jeg forleden. Den er i ægte læder (hvilket jeg synes er rimelig win) og kostede under en 1000basse..

  • Acie hvor er tasken fra og ved du hvor der findes noget lignende men uden nitter? Jeg har støvsuget nettet uden held, øv også. Og fin tan i øvrigt 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top