Du læser nu
New Stuff

New Stuff

New Stuff
… de sidste par dage har jeg flashet ny taske, og nu var I nogen, der begyndte at spørge hvor den var fra – så jeg må hellere skynde mig, at sige at jeg fik lov til at stjæle den, da jeg var på besøg ude hos Friis i sidste uge:) Den er i ægte læder og koster vist kun 900kr, hvilket jeg synes er rimelig win, for en lædertaske. Very nice!! Derudover har Canon også stillet et Canon EOS 550d til test i Agurkelan, ligesom de har det i fLotte-land – wuuhuu!! Lucky us! Med til historien hører nok, at mine dage som Nikon-pige endte rimelig uheldigt for noget tid siden, så jeg har faktisk været uden spejlrefleks i noget tid (and you didn’t even notice!), men har brugt mit ‘gamle’ Canon Ixus 950IS:) Oooog sidst men ikke mindst har jeg fået ny telefon – det er bare min arbejdstelefon, men jeg føler mig alligevel lidt voksen over at have sådan én, så nu kom den også lige med.

I’m a lucky blogger – new stuff includes Friis&Co leather bag and a Canon EOS d550… And a phone.. but that’s just my work phone.. which makes me feel a little grown-up, thus, qualifying its presence here:)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top