Du læser nu
Jeg er så..

Jeg er så..

Jeg er så..

Nederdel – H&M (gammel), Top – H&M, taske – Dixie (gammel), sko – H&.. wait for it.. M.

… fuld af gode undskyldninger. Men I får lige endnu et crappy dagens – denne gang var kameraet i og for sig fuldt opladet, tilgengäld havde jeg sovet en halv time over mig, hvilket efterlod mig en kende tidspresset imorges. Meeen – derudover er det en god dag! Det er fredag og jeg har sjove planer for weekenden. Og så har jeg netop afsluttet 4 dages detox-faste og sidder pt og fejrer ved forsigtigt at nippe på en ostemad.

 Kommentarer (11)
 • Jeg kommer nok ikke til at lave et indlæg om det, for det ved jeg slet ikke nok om den til – og lige med sådan noget vil jeg ikke mislede nogen. Men den hedder “The Master Cleanse”, og der findes en masse info om den på nettet, så det er bare at sætte igang. Jeg tog kun 4 dage, mens min ankel restituerede og jeg ikke kunne træne, men det var fint at mærke at man ku’. Selvom det var kedeligt:)

 • hej acie.
  Den detox kur der, er det en du måske ligger op på et tidspunkt? den lyder spændende 🙂

 • hvis du kun kan være flabet og krævende så behøver du egentlig slet ikke læse med i fremtiden:) Jeg er her ikke for at please fremmede mennesker, men vil altid gerne hjælpe og være almindeligt høflig over for dem der nu kigger forbi – derfor forventer jeg det samme den anden vej. Hvis man bare trumler ind og opfører sig uforskammet, så ville jeg bede folk om at liste ud af mit lille webhjem; man er ikke velkommen så. Det samme gælder iøvrigt i mit virkelige liv – hvis et fremmed menneske trumlede ind og det første vedkommende kunnes sige var ‘ku du ik bli bedre til at servere kage’, så ville jeg først spørge om man ik ku sige det på en anden måde og hvis næste svar bare var flabet ville jeg bede vedkommende om at gå.. Både mit virkelige og virtuelle hjem skal være hyggelige steder hvor man respekterer hinanden, taler pænt og opfører sig ordentligt – det gælder ik kun nu, men generelt. Og hvis man ik vil det, så er der såmænd ingen der hverken tvinger eller ønsker at man bliver.. Men hvis man gerne vil og bar følte sig lidt dum og derfor var lidt hurtig på aftrækkeren så fair enough – jeg siger bare, at her hygger vi os og taler pænt selvom vi sidder bag en skærm. Det er nemlig mig, der er redaktionelt ansvarlig for alt indhold+ alle kommentarer så jeg skal ku stå inde for alt der skrives. Derfor bestemmer jeg. Bum.

 • haha – ville det have lydt bedre at at skrive “vil du være venlig at…”? men jo – skal nok prøve at tage hensyn til din pms i fremtiden :/
  -A.

 • Nu sidder jeg lige og er fredags-trät, sulten og en lille smule PMS-agtig – men kunne man ikke spörge om jeg ville väre venlig, at göre det istedet for at få det til at lyde som om jeg laver en fejl, som jeg burde rette. Det’ lidt träls. Jeg vil gerne. Men det ville väre fedt, hvis det blev efterlyst på en måde hvorpå fredagsträtte, sultne og pms-agtige agurker ikke syntes, at man bare får at vide, at man gör noget forkert… når man slet ikke gör det..

 • hey. vil du ikke prøve at være bedre til at skrive hvor dit tøj er fra? nederdelen er fed! og jeg kan næppe være den eneste der gerne vil vide hvor den er fra 🙂
  -A.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top