Du læser nu
Ladylike

Ladylike

Ladylike
Jeg er klar over, at det pt er 30grader uden for, at de fleste af jer må formodes at rende rundt i bikini i en vandkant somehwere. I get it, I get it. Meeeen derfor kan man jo alligevel godt glæde sig til efterårets nye tendenser – ikke til efteråret som sådan, men til at kunne klæde sig i andet end shorts (… man bliver jo træt af alt.. selv shorts.. puhh.. vig bort short(s)..). Anyways – Chloé FW2010 synes jeg er fantastisk. Et nyt frisk pust. Og et fint modspil til førnævnte shearling-jakker, som vi garanteret kommer til at se all over da place… Så det er hermed besluttet, at jeg skal ud og investere i noget camel-farvet. Hvilket så absolut er en sætning jeg aldrig havde troet skulle passere mig læber, men I stand corrected.. Hej camel, Hej Acie – se, we’re already friends!

 Kommentarer (6)
 • […] Zimmerman gør det nu godt i Chloé’s FW10 kampagne. Og jeg har jo tidligere sagt, at jeg generelt er en kende pjattet med netop den kollektion, og glæden bliver bestemt ikke […]

 • Du er ikke den enester der ser lidt frem til den nye sæson!
  Som fast læser undre jeg mig lidt over at de der “you might also like” ikke skifter? det er altid de sammen 5-6 stykker? Måske er det bare min computer, men synes det er en skide god ide ihvertfald 🙂

 • Hej Acie.
  Ved ikke om det er mig der er et fjols eller om det kan passe, men
  er vinderen fundet af den fine lille HP laptop i Sex and the city style?

  Vil gerne høre om det kunne være mig der var den heldige, eller om der var en der havde gættet helt rigtigt omkring din mr. big 🙂

 • Det skal jeg også helt sikkert.
  Synes meget af det man har set på billeder rundt omkring virker så lækkert.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top