Du læser nu
Hvordan er vejret mon

Hvordan er vejret mon

Hvordan er vejret mon

Hvordan er vejret mon

Hvordan er vejret mon
… der hvor I er?? Oppe hos mig er det overskyet og blæsende. Men stadig varmt. Og det er næsten rart, at det ikke er bagende sol for engangs skyld. Men at man med god samvittighed kan gå indendøre og få klaret alt det man ikke når til hverdag. Som at gøre rent fx. Og svare på mails. Og den slags. Bilederne tog jeg iøvrigt hjemme i mors og fars have i sidste weekend. Det er skisme godt legetøj sådan et Canon dér.

 Kommentarer (5)
 • Her er det også lidt skyetog sådan, ret kedeligt vejr, men det gør ikke noget for jeg skal pakke (nothing fancy, bare Bornholm) og rydde. Man får det helt dårligt med ikke at gå uden for eller tage på stranden, hvis det er rigtig godt vejr!
  Desuden kan jeg virkelig godt lide det øverste billede med roserne. Det er virkelig smukt!

  http://www.boennen.wordpress.com

 • Lækre billeder….
  Det er det samme hvor jeg er…skyet, blæsende, lidt gråt…men som dig benytter jeg også lejligheden til at få ordnet alt det der i bunker. Inkl. at sætte et rullegardin op. Pyha…det er lidt varmt at skrue skruer i 😀

 • hej acie!
  jeg skal til stockholm om en uge! og kunne huske, at du havde lavet en stockholmsguide, mange tak!
  men hvordan ser det ud med parkeringspriserne, hvis du ved det? 🙂

 • Elsker min canon!
  – Her (i midten af jylland) regner det….
  Må jeg spørge hvilken vej du er gået for at komme til det arbejde du har i dag? Du ved skole osv. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top