Du læser nu
Et skridt

Et skridt

Et skridt

Jeans – Gina Tricot, Top – H&M, Taske – MyFavourites

… af gangen… jeg varmer tydeligvis langsomt op til at få taget nogle ordentlige dagens igen:) Igår var jeg dog virkelig sen på den (i en sådan grad, at jeg ikke engang kunne holde kameraet stille.. flot nok) til pigemiddag… Meget casual outfit – regnede jo ikke ligefrem med, at jeg ville havne på Stureplan, men hvad kan man gøre?! Jeansne er iøvrigt de nye silvia-basser, jeg fortalte om forleden. Og se ogs’ lige, hvor fint jeg får skjult handikap-foden med ankelbind (.. det ser godt nok ikke særligt tjekket ud med sådan et)..

 Kommentar (1)
  • De Silvia-jeans er virkelig også flotte i den farve! Kunne være man skulle forbi og kigge.

    Forresten vil jeg lige høre om du mener at Acne Estrada Low er helt normale i størrelsen? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top