Du læser nu
Tjejhäng

Tjejhäng

Tjejhäng

Der laves mad og drikke rosé… mhmmm… pasta med svampe, hvidløg og rejer…

Tjejhäng

Caros fine frilla… Selv fik jeg flettet et sidecut og følte mig meget cool.. yes..

Tjejhäng

Jeg DJede og drak et velvoksent glas rosé… Iøvrigt en af slagsen, som allerede tidligt på aftenen blev døbt “lätt-druckit”.. Altså – ‘let-drikkelig’… det burde nok have fået et par advarselslamper til at blinke, men glade som vi var, nød vi det bare istedet…
Tjejhäng

Når man sådan har veninder spredt ud over hele verden, så er det ikke så ofte, det bliver til ‘bakis brunch’ omend, det er meget muligt, at det nok er verdens bedste koncept… der er ikke noget bedre end at mødes med pigerne og diskutere aftenens hændelser.. bagfulde og fnisende.. og iført store solbriller..

Tjejhäng

Rugbrødsmadder og youghurt med hindbær og musli – haps… not bad! og en helt ok fornuftig bakis-brunch, der ikke lander alt for tungt.. Den blev indtaget på Vurma på Gästrikegatan lige ved Skt Eriksplan.. Mhmm…

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top