Du læser nu
Draperet Nederdel – Bindeguide

Draperet Nederdel – Bindeguide

Jeg købte 1½ meter jersey, som jeg klippede lidt smallere end det oprindeligt var. Jeg gjorde bare lidt på gefühlen imorges på stuegulvet, men et bud er at stoffet nu er 75x150cm.

Første step er at samle den ene ende af stoffet og vikle den anden ende rundt om bagenden.

Derefter samles den løse ende af stoffet og føres tværs over fronten.

De to samlede ender mødes nu på ryggen.

Hvor man binder en knude  og stopper ned i linningen. Pretty easy, no?!

Ja altså – det er jo ikke fordi det er rocket science, sådan at binde en nederdel. Det er faktisk uhyggeligt let. Dog kan den godt have tendens til at krybe op i løbet af dagen, og det er ikke det letteste at cykle uden at den ‘skiller’ uheldigt meget foran. Men resten af tiden er det jo en fest, med sådan en lille draperet fætter, og jeg skal da have fikset én i lidt flere farver:) Nu er det tid til dinner, inden jeg har et telefonmøde med København. Puh. Godt man lige fik sig en morfar;)

 Kommentarer (25)
 • […] draperet nederdel, som kan bruges i hverdagen, men desværre uden held. Så blev jeg inspireret af Acie til at opfinde min egen jersey-sag. Ovenstående billeder er hvordan min egen nederdel er kommet […]

 • Acie, du har jo omtrent den flotteste facon i Sverige, hvorfor går du ikke mere med tætsiddende overdele? Det ser vildt godt ud til dig!

 • Det har jeg heller ikke. Den er, som skrevet, et par gange efterhånden fake:)

  Og knuden skal bare være rimelig lille.. Så gemmes den let.

 • Gud, jeg vidste ikke at du havde en tattoo!
  Hvordan putter man knuden omme bagved ned i, uden det ligner en hel.. jae, noget der stikker ud? :-).

 • Cool I ku bruge det:)

  Malene-Liv; det går med diskret ned-trækken:)

  Siksi: det står skam i indlægget:) Men ca 75x150cm!

  Lise: haha.. njaa.. den er nu egentlig sårn lidt flad og bred, men hey; man kan jo ikke vinde på alle livets fronter, så jeg holder af den ändå!

 • Tusind tusind tak. Skal vist straks igang med at binde nederdele 🙂
  Måske du kunne afsløre hvor langt og bredt det sådan ca. skal være? Pleaaaaasee? 😉

 • Hvor er den dog bare fin – det er utroligt at sådan et lille stykke stof kan vikles sammen til noget så pænt:)
  Jeg er selv meget høj, og bliver lidt bekymret på opkrybningstingen, flasher man numse og det hele eller kræver det bare en diskret trækken ned?:)

  -Malene-Liv
  http://www.weamblog.blogspot.com

 • Tak for guide. Du (og nederdel) ser brand godt ud. Misundelse over veldrejet krop, brune – lange ben, og fiks nederdel 🙂

 • Anne Louise – nej desværre. Det var grunden til at jeg klippede det smallere. den bliver ikke længere. Den bliver bare tykkere i linningen, så det ligner at man render rundt med en ekstra delle lige på maven. Not nice. Derimod vil et par sting gøre, at den ikke glider så meget op, så hvis man har en symaskine er det jo at foretrække – og ellers fungerer det nu udemærket.. Glem ikke, at jeg har længere stænger end de fleste, så alt er kort på mig.

 • Det har jeg skam tænkt på for længst Maiken, men det kræver jo at man enten har en symaskine eller en sikkerhedsnål, hvorfor idéen endnu ikke er ført ud i livet.

 • det skulle vist være til at gribe an :)!?
  hvis du tager et bredere stykke stof må den jo blive længere!? ville du ikke sige det?

  tak for en fin guide.

 • Det ser fint ud, dog svært ikke at fokusere på at den sådan deler sig 😉 Du kunne evt. sætte en sikkerhedsnål i indenunder, eller sy det og bagpå. Når det nu er stretch jersey, kan man vel bare sådan vupti, trække den op i stedet for at binde hver gang.. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top