Du læser nu
Sensommer-Inspiration

Sensommer-Inspiration

Sensommer-Inspiration

Sensommer-Inspiration
Jeg faldt lige i søvn på sofaen. Småkage. Efter arbejde blev det til en tur i ‘Beyond Retro’ (men det ved jer, der følger med på FourSquare allerede), hvor jeg ledte efter hvide 501 cut-offs og en ferskenfarvet blazer. Uden held dog. Og så røg jeg ellers direkte hjem på sofaen, for at lægge is på anklen, hvorefter nogen tydeligvis lagde is på mig. Av av av.

Anyways – på det her tidspunkt i sæsonen går jeg altid lidt død i alting. Det føles som om man ligesom har været hele tendens-vejen rundt, og bare trænger til ny inspiration. Lucky us, er de mange fashion weeks lige rundt om hjørnet, meeeen – jeg synes nu stadig der er værdi i at kigge forrige (.. eller altså.. dette) sommers kollektioner igennem, for at blive mindet om, hvad det faktisk var, der var tænkt for ss10… Og jeg synes altså Isabel Marant gør det godt. Men det har jeg sagt før. Men altså, nude, gråt, hvidt, skjorter, denim og så lidt et stænk neon-pink; det lyder da sådan rimelig Acie-agtig. I’ll take it; S.O.L.D.!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top