Du læser nu
Peachy

Peachy

Peachy

Peachy

Peachy
Peachy
Kjole brugt som nederdel – Weekday, Skjorte – Gina Tricot, Bälte – H&M

Hej Grinebidder, hej verden! Nogen/noget fik mig til at grine imorges, så den får I lige med. It’s on me! Derudover er jeg snart ved, at være godt og grundigt træt af, kun at kunne gå i de her sko, men min ankel driller stadig og jeg render rundt med ankelbind hver dag.. Kombinationen af små-hævet ankel og ankelbind gør så, at jeg vitterligt ikke kan passe andre af mine flats.. Og tanken om heels, er nogenlunde ligeså behagelig, som tanken om at blive spyddet levende af en sløv smørkniv. I’ll pass. Ellers tak.

 Kommentarer (11)
 • Gud, hvor misunder jeg din tan, girl! Faldt lige over din nye præsentationstekst – bare et lille spørgsmål; flytter du tilbage til Stockholm, når du er færdig i LA og studerer din kandidat færdig, eller er det på nuværende tidspunkt uvist hvad du gør derefter?? 🙂

 • Super sommerligt outfit. 🙂 Soo fresh!
  Btw. har du fået lavet et tattoo på den ene arm?

  /Julie

 • hej søde Acie

  Er til stadighed imponeret over, at du kan få pastelfarver i kombi med det lyse hår til at se funky ud – jeg kommer til at ligne en naiv lille skolepige, men du gør det godt 🙂

  Jeg må prøve igen – glæder mig til at følge din rejse til Guds Lala-land – hvornår rejser du?

 • Virkelig sommer-lækkert outfit – Er specielt vild med den lille bælte-detalje 🙂

  Håber snart din ankel kommer i bedring – ellers må du altså drosle lidt ned med alt det løberi 😉

 • du ser som altid dejlig ud. kan rigtig godt lide farven på nederdelen/kjolen sammen med lyse denimskjorte. rigtig sommerligt.

 • Hvor er det unfair du er så evig-brun! Vi andre ligger og kæmper på stranden, og kommer aldrig i nærheden af, hvor brun du er! Det er bare ikke fair Acie! 🙂

 • Ahh… er vågnet op til en lidt dum dag, men det hjælper at der er én der smiler ud gennem skærmen – så tak for grinebidderbilledet 🙂

  Og så ville jeg lige høre, hvilket ur du endte med at købe? ….godt valg i øvrigt! /Mathilde

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top