Du læser nu
Spottet!

Spottet!

Spottet!
Var forbi H&M på Hamngatan efter arbejde og spottede disse løse blonde-shorts i en sart nude. Meget pretty synes jeg de er. Sårn lidt Whitney Port-agtige. Selv ville jeg style dem med en denimskjorte (ha!) eller en hvid tee+blazer. Men jeg lod dem hænge – selvom det var svært. Men man jo erkende, at alt hvad køber lige nu, skal jeg selv bære over Atlanten. Helt selv. Så jeg prøver at minimere det.

Saw these lace shorts in H&M and think they’re super pretty – would pair’em with a denim shirt (ha!) or a white tee+blazer:)

 Kommentarer (14)
 • Hej ..

  Jeg er dybt forelsket i disse shorts og må bare eje dem! Så ville faktisk være så fræk at spørge om du evt. har mulighed for at købe dem hvis du ser dem i en xs eller s og så kan jeg overføre penge og selvfølgelig betale portoen.

  Håber på hjælp fra en venlig sjæl.

 • Jeg har lige købt dem i H&M på ved amagertorv, og der koster de 199 🙂 De hænger ved trend afdelingen, men er vist bare fra det almindelige mærke 🙂

 • Kender det alt for godt! der er meget der frister, men man bliver nød til at holde igen fordi man skal rejse… stikker selv af til OZZIE land meget snart….. på ubestemt tid….

 • de er fra everyday-afdelingen – den alm. dameafd, så det må betyde at så godt som alle H&M’er har fået dem 🙂

 • ASS: uuuh – det glemte jeg at kigge efter! My bad!

  Mia: No worries.. It’s actually a little retarded that I haven’t been better at it, considering I actually never really speak Danish in my everyday life, but always communicate in English or Swedish with my friends:) So yes – you’re not the first one to point this out and I’ll defo do my best to remember to do it in the future! Wiihuu.. Aannd don’t worry – even if my Danish text seems longer, it really just contains the same info plus/minus some random bull shit;)

 • Thank you soooo much for translating in english (even if it’s just a tiny part of the entry).
  I (and I believe many more of us) really appreciate it!
  XX Mia

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top