Du læser nu
Crisp White Shirt

Crisp White Shirt

Crisp White Shirt

Crisp White Shirt

Crisp White Shirt

Shorts – Lindex.se, Shirt – borrowed men’s shirt, Bag – MyFavourites

… jeg har en thing for herreskjorter.. virkelig… hvide eller blå – doesn’t matter.. de passer mig bare godt:) Derudover har jeg i dag gjort årets hidtil bedste køb – men det er en fødselsdagsgave til mig selv, og jeg vil derfor vente med at vise frem til jeg har rundet the big (?) 2-4. Yes. A little something fra Chanel. Wuhuuu. Ventetiden bliver utålelig – men I can do it!

I really have a thing for men’s shirts – white or blue; doesn’t matter! Aaand – today I did 2010s best buy. It’s a bday present for myself, so I’ll wait untill the big day, before I reveal what it is:) It’ll be so haaard to wait!

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top