G.r.e.y. - Acie

G.r.e.y.

G.r.e.y.
Som så ofte kunne jeg ikke holde mig fra butikkerne efter arbejdstid, og derfor røg den her fætter fra H&M med hjem. Den er ikke sådan særligt ophidsende, men jeg mangler virkelig en grå basis tee og så er den her jo meget fin. Derudover blev det til en rådden kundeoplevelse i Zara og nu sidder jeg og gufler hindbær og ananas til aftensmad, mens jeg er svært stolt over, at det i dag lykkedes mig at bryde ond cirkel med at falde i søvn på sofaen til BeverlyHills. Ahhh – sommer!! Oooog – jeg skal self nok vise et bedre billede ved lejlighed. Jeg var bare doven. Og sulten. Ikke mindst.

Bought this grey tee at H&M today – it’s nothing special, but I needed a grey basic.. Now I’m feasting on raspberries and pineapple for dinner, whilst being overly content that I managed to not fall a sleep on the couch when I got home from work.. wuhu. Will show a better picture later. Was just lazy. And hungry.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top