Du læser nu
So loving…

So loving…

… den her video.. oooog den får mig altså virkelig til at sidde og tromme i bordet af ren og skær utålmodighed.. L.A. I’m on my way!! Synes det er super cool, at det er så meget diversitet og at Cali-style kan være andet end Lauren Conrad. Yes.

.. this video – and it’s making me so impatient to leave for LA.. sigh..

 Kommentarer (17)
 • Loed maaske ogsaa rude, men du vaelger jo at fortaelle at du skal til LA, saa maa du forvente vi bliver nysgerrige og spoerger;) men jeg stopper her,for det var ik meningen at vaere rude, maaske jealousi over at jeg med 2 jobs ik har raed til en is;) hehe. Vi glaeder os at hoere fra LA eventyret indeed:)

 • Calif-stil er meget andet end Lauran Conrad! Melrose er fyldt med alverdens fantastiske butikker. Helt klart et af de steder på min rejse jeg blev allermest inspireret. California er jo det fantastiske ø-liv i storby/fastlands form! Og det overgår New York(imo) meget, især fordi folk er en meget stor tand flinkere, og fordi for mig er stilen mere sigende.

  Kim

 • Og det er også ok, men jeg synes nok, at det er en lille smule rude, at sätte spörgsmålstegn ved fremmede menneskers privatökonomi. Om du havde spurgt om jeg skulle have roomates eller om det var et stort hus havde det jo väret noget andet:) Det gjorde du bare ikke – du spurgte hvordan jeg dog havde fået råd til det. Og in all fairness, så rager det virkelig ikke andre end mig selv:)

 • JEg glæder mig også! Og altså – nu er der jo ingen der siger, at det er verdens største mansion jeg skal bo i. Ej heller, at jeg skal bo der alene. Så mere crazy end dertil er det vel ikke:)

 • Jeg boede ikke på kollegie sidst, men i en lejlighed on campus, som jeg delte med 3 amerikanske piger:)

  Denne gang skal jeg bo i et hus off campus!

 • Lækker video – er nææsten lige hjemvendt derfra. Lovely vibe…
  men hey, selvom de er cool – må du ikke forfalde til al deres sorte … Vis dem din lyse/nude/beige/denim/hvide/sometimes-buisness-stil 🙂

 • Som sagt er jeg en meget ung læser af din skønne blog, men jeg må sige at hende den mørke kvinde med de der haremsbukser og de meget fede gladiator sandaler har god stil! Eller de to piger med knold og sort tøj.
  Kan godt forstå du glæder dig!! 🙂

 • Lige nu arbejder jeg, men til hverdag er jeg igang med min cand.merc. fra Stockholm School of Economics. I LA skal jeg läse på UCLA’s MBA-program.

 • Hej Acie.

  Hvad er det helt præcist du laver til hverdag ? Og hvad skal du i LA ?
  Er nysgerrig 🙂 hehe

 • Hvor i L.A. skal du bo? Det er jo et GIGANTISK område med mange, mange byer 🙂

  Hilsen en former L.A. gal 🙂

 • Oh my! FANTASTISK VIDEO! Ham den første fyr med krøllerne er jo alt for sød, og ham DJ’en er jo alt for sej! “I don’t dance, I DJ!I Make them go low, whate else is there to say?” Og hvor er det fedt, at de har filmet folk med en stil, som ikke bare er the usual catwalk copies.

  -Nana

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top